verkocht

Antwerpen

100m²

2 slaapkamers

verkocht

100m²

appartement

Gezellig appartement met authentieke  ornamenten

Altijd al willen wonen in het rustige en strategisch gelegen Antwerpen in een ruim en licht appartement met twee slaapkamers? Dat ook nog eens volledig instapklaar en niet standaard ingericht is? Well, then we have some good news for you!!  

Locatie is everything

In de Isola bella, ofte het wondermooie eiland, kom je echt in alle rust thuis. Buiten het stadscentrum, pal tegenover de Antwerp Expo en toch vlakbij alle belangrijke invalswegen. Inclusief een tram en een fietspad voor je deur. Bye, bye files dus, hello happiness!

Enter the sixties

Binnenkomen doe je al meteen in stijl. Geen akelig enge rommelige sas, maar een inkomhal in de grandeur van de jaren 60. Ruim, licht en voorzien van authentieke eyecatchers zoals het indirect licht én de waanzinnig mooie postbusjes. Zo lijken facturen misschien toch net iets minder erg.

Authentieke afwerking

Een lifthalte of een trap later (het is maar één verdieping, dus work it!) blijkt je eigen inkomhal ook nog eens ruim en licht te zijn. Een vestibule noemen ze dat, want je kunt er easy peasy al je jassen kwijt.

De oorspronkelijke blokjesparket springt meteen in het oog en loopt door in bijna alle kamers. De houten muurbekleding in de gang creëert eenheid, ruimte en een originele toets. De hal geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. Praktisch en overzichtelijk dus voor je innerlijke neuroot.

Licht + ruimte = wauw

De woonkamer aan de voorzijde van het appartement kijkt recht uit op de Antwerp Expo en op de prachtige Jan Van Rijswijcklaan. Dat heeft als voordeel dat er een pak licht binnenvalt en je een groter ruimtegevoel krijgt. Dat wordt bovendien nog eens vergroot dankzij de open keuken.

Heel leuk hier is het toogje waardoor je toch nog een tikkeltje afgesloten bent (ideaal om je afwas te verstoppen). Handig om te ontbijten, maar ook perfect om je gasten subtiel uit de keuken te houden. Ultieme voorwaarde is hier wel dat er een glas champagne koel staat natuurlijk.

Twee slaapkamers om u tegen te zeggen

Beide slaapkamers zijn bijna even groot. Heb je kinderplannen of ambities om vaak van thuis te werken? Deze extra slaapkamer beantwoordt aan al je criteria. Of is gewoon handig voor mensen die dromen van een eigen Air BnB of het appartement willen verhuren. Rustig aan de achterkant en toch nog boordenvol licht. What else?

Ook in de betegelde badkamer krijg je dankzij de glazen muurtegels toch natuurlijk licht binnen. Snelle douche of een deugddoend bad? Het kan hier allebei. Aansluitend is er nog een wasruimte met niet alleen een aansluiting voor wasmachine en droogkast, maar ook écht plek om je was te sorteren. Heerlijk!

De rest heeft al betaald

Bang van grote appartementsgebouwen waar je te veel kosten moet delen? Haal dan opgelucht adem want hier zijn het dak, de parlofoons en de bewakingscamera’s vernieuwd. Je eigen elektriciteit is volledig conform.

Zin om een kijkje te komen nemen? Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

100m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

135 kwh/m²/j

Jan van Rijswijcklaan 166B 2020 Antwerpen

Jan van Rijswijcklaan 166B 2020 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)