verkocht

Borgerhout

153m²

3 slaapkamers

verkocht

153m²

huis

Leuk gerenoveerde stadswoning in Borgerhout

Schijn bedriegt. Want achter deze smalle gevel schuilt een ruime, moderne woning, die per verdieping (er zijn er twee + twee tussenverdiepingen) groter wordt. En helemaal gerenoveerd zoals jij het graag hebt.

 

Licht + molures = charmeoffensief

Op het einde van de inkomhal, waar je fiets in past, wandel je door een charmante deur zo de keuken in. De gigantische lichtkoepel en het schattige stadskoertje zorgen ervoor dat je hier baadt in het licht. De moderne landelijke keuken is niet enkel aangenaam om in te kokkerellen, maar ook praktisch dankzij makkelijk te onderhouden tegels tegen de wand en de muur.

Van hieruit kijk je ook uit op het leuke salonnetje en vooral de prachtige marmeren schouw. Want laat ons over één ding duidelijk zijn: alle authentieke elementen zoals molures en fraai gipswerk tegen de muur zijn bewaard. Dat geeft dit huis een extra romantische touch.

 

Inclusief die dressing én dat bad

Op de eerste verdieping vind je op een charmante houten vloer de slaapkamer met… tadaaaa! Een eigen dressing. (Droogstoppels kunnen hier natuurlijk ook een tweede slaapkamer van maken… zucht!)

Om fris en monter aan je dag te beginnen ga je naar de badkamer een tussenverdieping lager. En bam! Dat is er niet zo maar een. Naast een wc is er ook een dubbele wastafel met douche, omringd door metrotegeltjes eheeeen een bad op pootjes!! Yay! Je wilde het zo graag, nu kan het van jou zijn.

Ook kinderen zijn welkom

Op de twee verdieping is er ook plek voor twee slaapkamers. Ideaal voor toekomstige of al verwezenlijkte kinderplannen. Of je verhuurt het, zoals de huidige eigenaar nu doet, en maakt er een slaapkamer met dressing van.

Tot slot hoeven je kinderen, huurders of logies geen twee verdiepingen naar beneden wanneer de nood hoog is, want ook op de tweede tussenverdieping is er een wc. En ook een wasplaats, want dat moet zelfs in deze woning ook helaas af en toe gebeuren. 

Getriggerd? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

153m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

245 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Guldensporenstraat 3 2140 Borgerhout

Guldensporenstraat 3 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)