verkocht

Antwerpen

67m²

1 slaapkamer

verkocht

67m²

appartement

Alles wat je wilt mét koer op ’t hippe Zuid

Iedereen wil wonen op het Zuid, maar vaak is het te duur of in zo’n staat dat je bijna zou beginnen huilen. Dit gelijkvloers appartement is echter gerenoveerd zoals jij het zelf ook gedaan zou hebben. Met oog voor detail, stijl en comfort.

Smullen en kokkerellen in licht en stijl

In een prachtig gebouw van gele baksteen pal op het Zuid bevindt zich een volledig gerenoveerd modern eenslaapkamerappartement.

Kom gelijk tot rust in een frisse inkomhal op gietvloer. Vanuit deze hal loop je verder naar de eetruimte of het aparte toilet met wasplaats. Een lichte gegoten vloer loopt doorheen het volledige appartement. De hele leefruimte baadt in het licht. Dit licht wordt nog versterkt door de wite keuken en de gekaleide bakstenen muur. Dit laatste zorgt voor een iets ruwer effect in deze verder zachte woning. De nieuwe grote, zwarte ramen zorgen dan weer voor een mooi contrast.

De keuken is volledig uitgerust met alle toestellen van Smeg en een groot marmeren werkblad. Ook aan het eiland van Carrara marmer kun je al je ingrediënten uitstallen, rustig ontbijten of je gasten alvast laten aperitieven. Er is opbergruimte zat en het zwart van de ramen komt subtiel terug in de handvaten van de kastjes en de kraan. Dankzij de open keuken hou je ook contact met je gezelschap aan tafel.

Van hieruit open je ook de grote terrasdeuren naar de zonnige koer op polybeton. Voor ’s avonds zijn er sfeervolle lichtjes voorzien (uplighters). Ook verschillende stopcontacten en een buitenkraan bieden je alle comfort. Redenen zat dus om de barbecue aan te steken of ’s avonds die zomerthriller te verslinden.

Slapen in een hotel

Via een schuifdeur naast het salon stap je de grote slaapkamer binnen. Hotelkamerallures alom dankzij de ensuite badkamer. Het wastafelmeubel van multiplex met marmeren blad vormt een mooie combo met de gegoten vloer. De ruime regendouche met glazen wand is ideaal om stilletjes wakker te worden.

No worries

Hier maak je je jaren geen zorgen meer. Alles is gerenoveerd. Van waterleidingen tot elekriciteit. Ook de ketel is nieuw. En de nieuwe ramen hebben uiteraard allemaal dubbele beglazing. Slapen doe je op twee oren dus.

Wacht niet langer en maak vrijblijvend een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

67m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2016

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

230 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Edward Pecherstraat 14 2000 Antwerpen

Edward Pecherstraat 14 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)