verkocht

Antwerpen

60m²

1 slaapkamer

verkocht

60m²

appartement

Prachtig renovatieproject te Berchem

Wil jij nog genieten van de woonbonus? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Wij zijn er in geslaagd onze klant te overtuigen een nog niet afgewerkt project reeds te koop zetten. Ditmaal geen volledig omgetoverd bemeubeld pandje maar nog lekker rauw in de eindfase. Allemaal speciaal voor jou. Geen zorgen, jouw handen gaan op geen enkel moment vuil worden. Het wordt volledig (op en top) afgewerkt!

Dit kleinschalig project heeft 2 units in verkoop. Een 1 slaapkamer appartement met een open keuken (marmeren blad,  zwarte kraan) voorzien van alle toestellen mét aansluitend terrasje. Houten vloeren zo ver je kan kijken! De slaapkamer ligt vooraan en heeft een ensuite badkamer (ook in prachtige marmer, what else?:-))

Vervolgens is er nog een duplex appartement waar je helemaal wild van zal worden! Een open keuken aan de leefruimte met een fantastisch zuidgericht terras. Op het tussenverdiep kan je uitgebreid je was doen. In bad gaan onder de sterrenhemel of snel douchen in de grote inloopdouche, aan jou de keuze. Vervolgens zijn er 2 slaapkamers die je naar keuze kan inrichten en zeker niet te vergeten: een dressing!

Ben jij benieuwd naar meer? Bel dan snel naar ugly.be 03/309.10.10

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

60m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2019

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

130 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Driekoningenstraat 27 2600 Antwerpen

Driekoningenstraat 27 2600 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)