verkocht

Wilrijk

154m²

3 slaapkamers

verkocht

154m²

huis

Op zoek naar een perfect opgeknapte gezinswoning in een gezellige, groene wijk? Dan is dit vernieuwbouwproject iets voor jou.

Vlakbij de gekende Brasserie De Lindekes, Park Steytelinck en de Bist vind je niet één, maar twee pas gerenoveerde woningen. Hier kan je tot rust komen in het groen, maar je hoeft je zeker niet te vervelen. Het centrum van Wilrijk wandel of fiets je zo binnen, en met de wagen of het openbaar vervoer sta je zo in ’t stad!

De huizen zelf werden van kop tot teen onder handen genomen. Een volledig nieuw dak, een stevig geïsoleerde en nieuw bezette achtermuur, nieuwe ramen, volledig vernieuwde elektriciteit… Hier hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

Wanneer je binnenkomt vallen twee dingen op: alles werd vernieuwd, maar wel mét respect voor de authentieke charme van het huis. De originele moulures, deuren, vloeren en de houten trappen werden zoveel mogelijk bewaard. In de traphal vind je achterin een apart gastentoilet, en de toegangsdeur naar de praktische kelder.

Knappe koppen in de keuken

De woonkamer met houten vloer is ruim en licht, en loopt naadloos door naar de volledig vernieuwde keuken. De lichtkoepel en het zicht op de tuin maken het hier gezellig zitten. In de keuken werd gekozen voor een vloer in gepolierd beton, dat ook doorloopt tot in de gezellige ommuurde tuin. De keuken ziet er niet alleen goed uit, met een extra dik houten werkblad en strakke keukenlades: ze is ook volledig uitgerust. Een ruime ijskast en vriezer, afwasmachine, inductievuur en grote dampkap, en een volwaardige grote oven én combi-micro maken hier al je culinaire dromen waar.

Ruimte in stijl 

Ga je de witgeschilderde trap op, dan kom je eerst de badkamer tegen. Ook deze werd volledig vernieuwd. Een modern ligbad en een grote inloopdouche in marmeren tegels zorgen voor een stevige dosis luxe. Ook werd hier een ingemaakte kast voorzien: de boiler én je wasmachine en droogkast staan dus netjes uit het zicht. 

Aan de voorkant van het huis vind je twee gezellige slaapkamers – één grote, één kleinere. Hier werd telkens de originele planchévloer opgeschuurd. Nog niet genoeg ruimte? Geen probleem: ook de grote zolderkamer werd volledig aangepakt.

Onder het nieuwe dak vind je hier een grote ruimte met veel mogelijkheden. Speelkamer, extra kinderkamer, werkruimte? Hier kan het allemaal. Door de twee toegangsdeuren kan je deze ruimte ook eenvoudig terug omvormen tot twee kamers.

Tweelingen? Niet helemaal identiek…

Zoals bij alle tweelingen zijn er toch een paar verschillen tussen deze twee huizen. Zo beschikt één woning over een voortuintje mét oprit, en over een nieuwe parketvloer in de woonkamer. De andere woning heeft enkel een voortuin, en in de leefruimte hier vind je de originele planché-vloer. Dit huis kan dan weer pronken met een iets diepere tuin, een wat grotere kelder, en een extra dakkoepel in de zolderkamer.

Al helemaal enthousiast? Maak dan snel een afspraak en kom eens kijken.

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

154m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2018

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

70

Inlichtingen

EPC:

159 kwh/m²/j

Doornstraat 168 2610 Wilrijk

Doornstraat 168 2610 Wilrijk

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)