verkocht

Berchem

182m²

4 slaapkamers

verkocht

182m²

huis

Grote tijdloze woning boordevol licht en 3 terrassen, vlakbij het Te Boelaerpark.

In de Dianalaan in Berchem, achter onze hoek, komt het ongelooflijke huis van onze fotografe vrij. 
Een statige, tijdloze buitenkans met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 terrassen, hoge plafonds en massa’s licht die je niet aan je voorbij wil laten gaan. Lees even onderstaande beschrijving propvol wauw’s en ooh’s en maak snel een afspraak. Want deze kunnen we niet lang houden.

Oneindige ruimtes boordevol licht
Dit huis is zalig ruim. De grote open leefruimte en keuken zijn niet enkel groot, ze lijken wel eindeloos met hun heerlijk hoge plafonds. De lichtinval is fenomenaal en de achtergevel van glas zorgt ervoor dat je zelfs binnen een heerlijk buitengevoel hebt.
En ook boven zet de schijnbare oneindigheid zich voort. De twee verdiepingen herbergen 4 prachtige ruime slaapkamers met houten vloeren. En zelfs op de twee overlopen is er plek genoeg voor hobby’s of uren speelplezier. Elke verdieping is ook voorzien van een ruime badkamer met douche en wastafel en warme houten vloeren. Ook boven tref je overal een lichtinval waar de meeste andere fotografen alleen maar van kunnen dromen.

Het zuiden in Berchem
Deze woning zorgt voor een constant vakantiegevoel, op elke hoogte. Op je koer op het gelijkvloers waan je je elke keer weer in het zuiden. Du pain, du vin et du fromage iemand????

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Overzicht

Woonoppervlakte:

182m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

248 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Dianalaan 34 2600 Berchem

Dianalaan 34 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)