verkocht

Antwerpen

96m²

1 slaapkamer

verkocht

96m²

appartement

Prachtig hoekappartement aan ’t Stadspark

In dit appartement, gelegen op de hoek van de Charlottalei en de Consciencestraat, is het zalig om te wonen. Op deze 6de verdieping baad je in een zee van licht, loop je over een prachtige parketvloer en kook je in een moderne open keuken. Enkel over de inrichting moet je nog nadenken. Bohémien of toch liever strak design? Aan jou de keuze!

Weelde van licht

Een hoekappartement op de 6de verdieping! Hoeveel licht kan je willen?! In dit pand van 96m² word je overweldigd door de gigantische hoeveelheid natuurlijke lichtinval. Extra vitamine D-pillen heb je hier niet nodig.

De binnenkant van het appartement is trouwens even charmant als de voorgevel doet vermoeden. Er ligt een prachtige parketvloer en ook de authentieke moluren en marmeren tabletten werden bewaard. De badkamer (met ligbad!), toilet en dressing komen uit op de gang, waar een ingemaakte kast ervoor zorgt dat jij je spullen netjes kan opbergen. In de aparte berging heb je plek voor een wasmachine en droogkast en je beschikt ook over een eigen kelder. Opgeruimd staat netjes. Ideaal!

Mooi uitzicht

Vanuit de fijne leefruimte heb je een mooi uitzicht over de wijk. Onder het raam vind je een ingebouwd bankmeubel waar je op kan zitten. Dagdromers vinden hier hun favoriete plekje om te mijmeren, maar eigenlijk is het hier voor iedereen zalig vertoeven: aperitiefje en favoriet magazine erbij en de toon voor de rest van de avond is gezet! Eventjes later sta je in je open keuken te koken, op een modern gasvuur en afgewerkt met toffe materialen.

Heerlijk!

Jouw slaapkamer heeft langs twee kanten grote ramen. Langs twee, ja! Za-lig! Hier krijgt een ochtendhumeur geen kans! En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt zich aansluitend ook nog een gezellig terrasje. Je zwiert ’s ochtends je ramen open, groet de bruisende stad en gaat vol energie de dag tegemoet! Hello sunshine!

Tussen Zurenborg en Stadspark

Een gezellig appartement in een gezellige buurt. Perfecte combinatie, toch? In no time loop je door de bruisende buurt van Zurenborg en de fijne Dageraadplaats met al haar cafés en eetgelegenheden of geniet je van het groene Stadspark met het vernieuwde Grand Café Capital.

Je woont hier op wandelafstand van het centrum van de stad en mocht het toch nodig zijn: zowel de stadsfietsen van Velo als openbaar vervoer liggen op amper 100 meter van je voordeur.

Het uitzicht met je eigen ogen zien? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

96m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

257 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Charlottalei 38 2018 Antwerpen

Charlottalei 38 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)