verkocht

Antwerpen

70m²

1 slaapkamer

verkocht

70m²

appartement

Knap gerenoveerde flat in opkomende wijk

Een woning kopen die rendeert. Dat willen we allemaal. Maar meestal gaat dat gepaard met stoffige renovatiewerken die eindeloos dreigen te duren. Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Dit volledig opgeknapte appartement ligt in de Slachthuissite van Antwerpen, een wijk waar de stad erg leuke plannen mee heeft.

Tijdloze materialen

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en behoort samen met het gelijkvloers (inclusief stadstuin) tot een totaalrenovatie. De prachtige gevel van het appartementsgebouw blinkt in de al even mooie straat. Binnenin werden de oorspronkelijke ornamenten, zoals het plafond en marmeren schouw, bewaard. Verder werd alles gestript en opnieuw geïnstalleerd. Telkens koos de bouwheer voor kwalitatieve en tijdloze materialen.

Zo loopt de blanke eiken parket doorheen het hele appartement. Dat zorgt voor een strakke en ruime look. De zithoek waar je binnenkomt baadt in het licht dat binnen schijnt via het raam aan de straatkant.

Strakke look, praktische indeling

Van hieruit loop je door naar de open keuken. Een handige ruimte waar makkelijk een grote eettafel past. Dankzij de dieper gelegen geïntegreerde grepen in de witte kasten krijgt de keuken een strakke uitstraling. Dit wordt nog versterkt dankzij het houten aanrecht in dezelfde tint als de vloer. Alle mogelijke toestellen en voldoende stopcontacten zijn ingebouwd. Begin de etentjes dus maar alvast in te plannen.

De badkamer is opgebouwd uit een licht grijs gespikkelde natuursteen. Die is doorgetrokken in zowel de inloopdouche als aan de opbouwwastafel. Tijdloos en het bezorgt je een instant hamamgevoel. En dat kun je wel gebruiken na je dagelijkse looptour in het nabijgelegen Park Spoor Noord. Wees gerust, dit jaar hou je je wel aan die goede voornemens.

No worries

Met een totaalrenovatie kun je gerust zijn. Hier heb je een hele tijd geen werk meer aan, want alles werd vernieuwd. Van de ramen tot de leidingen van elektriciteit en water. Ook over de centrale verwarming hoef je je geen zorgen meer te maken. En het dak? Ja, dat is ook vernieuwd. Helemaal conform de isolatienormen van 2020.

Wil je eens komen kijken? Maak dan een afspraak via info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

70m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2017

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

122 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Ceulemansstraat 57 2060 Antwerpen

Ceulemansstraat 57 2060 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)