verkocht

Berchem

187m²

4 slaapkamers

verkocht

187m²

huis

Droomhuis met oog voor detail in Berchem

Heb je smaak? Staat je Pinterest bol van de interieurfoto’s? Maar heb je simpelweg de fut en de tijd niet om van een bestaande woning jouw woningwalhalla te maken? In dit renovatieproject in Berchem zijn kosten noch moeite gespaard. Exact zoals jij het zou willen doen, met dat ene verschil dat het al gedaan werd voor jou.

Licht, strak en toch erg warm

Architectenbureau Karlin bewaarde de originele elementen en ornamenten waar mogelijk. Gelukkig, want de cementen tegels in de vloer bezorgen je onmiddellijk de meest charmante welkom. De woonkamer bestaat uit het oorspronkelijke drieluik waarin het achterste gedeelte volledig opengetrokken is en plaats geruimd heeft voor een maatwerk keuken en een fraai uitzicht op de tuin. Het deel aan de straatkant is ideaal voor het salon en bestaat nog steeds uit de originele houten vloer die helemaal opgeschuurd is. Dankzij de ramen aan weerszijden krijg je letterlijk een stroom van licht. Een marmeren schouw geven het geheel een stijlvolle touch, net zoals de prachtige plafondornamenten.

Compromisloze keukentoestellen

Vanaf de keuken is er een gegoten betonvloer. Die loopt door naar buiten en mondt uit in een terras. Ook de grote ramen creëren het ultieme binnen-buitengevoel. Koken doe je als het ware met een been in de tuin. En koken kun je hier. Met een oldschool Falcon stoof met 5 gasbekkens en een gigantische oven, opgedeeld in 3 compartimenten. Kwestie van je borden al warm te zetten voor je haute cuisine. De keuken is op maat uitgetekend en biedt zoveel kastruimte dat je zin krijgt om je uitzet uit te breiden in de kookwinkel. Ook bij de toestellen werd enkel gekeken naar kwaliteit. De onzichtbare dampkap van de Belgische referentie Novy wordt gecombineerd met een vaatwasmachine van Miele, en een koel- en vrieskast van Liebherr.

Groen en rust in de tuin

De tuin die al lonkt van zodra je de woonruimte betreedt is van de hand van tuinarchitect Duo Verde. Hier kunnen de kids ravotten terwijl jij van een glaasje wijn nipt op het terras en dat tot laat in de avond dankzij de sfeervolle tuinverlichting. Duo Verde heeft erg bewust gekozen voor rust in de tuin en dat met 3 planten: taxus, berken en grassen. Daardoor is de tuin ook erg modern en tijdloos. En de kinderen kunnen zelfs achteraan een douche nemen voordat ze jouw schone huis weer binnen rennen.

Voordat je de gezandstraalde trap opgaat naar de 1ste en de 2de verdieping is er nog een apart toilet in de hal en de toegang tot een staankelder. 4 slaapkamers op dezelfde opgeschuurde houten vloer als in het salon geven genoeg ruimte aan jou, de kinderen én misschien nog een aparte bureau of dressing.

It’s all in the details

 Details maken het plaatje af.

  • De deurklinken zijn allemaal zwart, maar passen perfect bij de stijl.
  • Bij het aansteken van het licht geef je een knipoog aan de jaren 50 met de vintage afdekplaatjes van BTicino.
  • Extra smalle wc-brillen die zachtjes naar beneden zakken .

Geen vuiltje aan de lucht

 Alles werd tot aan het fundament gestript en vernieuwd:

  • Isolatie van alle muren
  • Volledig nieuw dak met isolatie
  • Water- en elektriciteitsleidingen zijn vernieuwd
  • Nieuwe verwarmingsketel met nieuwe radiatoren in elke kamer die je kunt bedienen vanaf je Atag-thermostaat thuis of op je smartphone
  • Nieuwe ramen met dubbel glas 

Word je al zenuwachtig? Wacht dan niet langer en maak een vrijblijvende afspraak om langs te komen via info@ugly.be.

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

187m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2016

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

136 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Kortemarkstraat 11 2600 Berchem

Kortemarkstraat 11 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)