verkocht

Antwerpen

96m²

2 slaapkamers

verkocht

96m²

appartement

Appartement met ziel, knal in ’t Stad

Ben je een echte city slicker, maar wil je geen afgeborsteld nieuwbouwappartement? Check dan deze authentieke, charmante ik-wil-nooit-meer-weg woning in Antwerpen.

Ruimte in de stad

Binnenkomen doe je al meteen in stijl. De gevel met erkers en subtiele franjes verklapt het onmiddellijk. Hier is het goed. De hal in helemaal-terug-van-weggeweest-terrazzo is een streling voor het oog. De keuze om de trap of de authentieke Parijse lift te nemen naar de eerste verdieping wordt moeilijk, maar in dit geval is kiezen nooit verliezen.

Het ruime appartement voelt erg open dankzij de hoge plafonds en de glazen tussendeuren.

Nu richtte het koppel de ruimte vooraan in als zithoek. Dankzij de mooie lichtinval van de erker krijg je een erg sfeervol salon. De slaapkamer bevindt zich hier pal naast. Nieuwe ramen met aluminium buitenschrijnwerk en dubbele beglazing houden het stadsgeroezemoes buiten.

Op jouw maat

Van hieruit tot in de eetkamer en de bureau loopt dezelfde nieuwe massieve houten vloer door. De verschillende hoeken zorgen voor extra plek voor planten, boekenrekjes of lampen. Een klein trapje leidt je naar de keuken, die volledig op maat gemaakt werd. Daardoor is elke ruimte handig benut. De zwarte zellige-tegels contrasteren stijlvol met de witte kasten en het houten aanrecht. De eigenaars hebben de originele vloer opgeschuurd en gelakt met donkere vernis.

Ter hoogte van het trapje zit nog een aparte deur verscholen naar wc en berging voor een wasmachine. Achteraan blinkt de witte badkamer op een witgeschilderde houten vloer. Kalmeren in een warm bad of afkoelen onder een frisse douche? Het kan allebei!

No worries

Charme gaat hier niet gepaard met veel renovatiewerk. Alle elektriciteitsdraden, leidingen en afvoeren werden vernieuwd. De muren zijn opnieuw bepleisterd en een gloednieuwe condensatieketel zorgt ervoor dat er efficiënt verwarmd wordt.

Getriggerd? Maak dan als de bliksem een vrijblijvende afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

96m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2011

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

161 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Klapdorp 24 2000 Antwerpen

Klapdorp 24 2000 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)