verkocht

Antwerpen

135m²

3 slaapkamers

verkocht

135m²

appartement

Ruim appartement met authentieke elementen & uitkijk op groen

Je houdt van stijlvol? Bekijk dan zeker dit statige appartement met prachtige authentieke elementen uit de jaren 50. Hier neem je de grandeur van de Jan Van Rijswijcklaan mee naar de vijfde verdieping. Met de lift, weliswaar. En eens je boven bent, vergeet je die laan. Enkel haar bomen, die zie je altijd.

Grandeur van de jaren 50

Beeld je even in: Een grote, lichte hal. Wanneer je de dubbele deur met charmant glas opent, stap je een ruime woonkamer in. De authentieke schouw springt meteen in het oog. Op de vloer een prachtig blokjesparket. En dan zie je die prachtige ramen tot op de grond. Ze kijken uit op de kruinen van de bomen en de stad. Die ligt aan je voeten. Daarna zie je de details: prachtige metalen omlijstingen voor de radiators. Jep, in de jaren waren zelfs de radiatoren eyecatchers.

Hedendaags comfort

En dat allemaal zonder in te boeten op hedendaags comfort. Het appartement heeft drie ruime slaapkamers op parket, waarvan 2 met een lavabo. De badkamer en keuken hebben een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. De badkamer heeft een ligbad waarin je ook kan douchen. De hal en slaapkamers hebben handige ingemaakte kasten om al je spullen in op te bergen. En voor de originele ramen van de woonkamer werden extra ramen met dubbel glas geplaatst. De Jan Van Rijswijcklaan laat haar grandeur voelen, maar niet horen.

Op het kruispunt van twee werelden

De Jan Van Rijswijcklaan, die slingert van het Koning-Albertpark tot Wilrijk, schittert van de burger- en herenhuizen. De brede, lange laan met hoge bomen situeert zich op de tweesprong van binnenstad en uitweg naar andere oorden. Perfect voor wie met één voet in beide werelden wil vertoeven. Er is ook de mogelijkheid om een garage aan te kopen.

En toch een oase van groen

En hoewel je vlakbij het centrum én grote invalswegen woont, vergeet je dat hierboven elke keer opnieuw. Vanuit de slaapkamer en keuken geven prachtige raampartijen je toegang tot twee zalige terrassen. En wanneer je daar bent, zie je enkel een oase van groen en hoge bomen.

Zin om eens te komen kijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@ugly.be.

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

135m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

446 kwh/m²/j

Jan Van Rijswijcklaan 140/2 2018 Antwerpen

Jan Van Rijswijcklaan 140/2 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)