verkocht

Kalmthout

310m²

3 slaapkamers

verkocht

310m²

huis

Idyllische laagbouwvilla midden in het groen

Oh wauw! Sit back ’n relax in the Geusenbacklaan, want deze riante villa staat synoniem voor rust. Omgeven door tal van fruitbomen en badend in het zonlicht is wakker worden, thuiskomen of koken hier altijd een beetje vakantie.

Een met de natuur

Viel het je al op? Na die statige oprijlaan en de immense westelijk georiënteerde tuin natuurlijk. Alle woonruimtes in deze villa bevinden zich op het gelijkvloers. Die horizontale bouwstijl maakt de woning ook zo fantastisch, want dankzij de brede laagbouw en de centrale ligging van het huis op het domein is de eenheid met de omliggende natuur compleet. En grote ramen en een gezellige veranda zorgen er al helemaal voor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien.

Daardoor geniet je in elke ruimte van die majestueuze tuin. Ja, zelfs in de drie slaapkamers en twee badkamers. Want laat ons eerlijk zijn, van zoveel rust en pracht wil je toch altijd en overal profiteren?

Landelijke charme

Hoewel de woning zo klaar is om je meubels naartoe te verhuizen en de houten balken, donkere deuren met glasraam en een rustieke tegelvloer hun charme hebben, zien wij ook een aantal renovaties mogelijk met een verbluffend resultaat. Want nogmaals, zo’n tuin!

En dan die ruimtes. Een volledig geïnstalleerde keuken in landelijke stijl met een deur die rechtstreeks toegang geeft tot de tuin. Onmisbaar wanneer je met een mand vol zelfgeplukte kersen, appelen of walnoten uit de tuin een clafoutis of cake uit je oven wil toveren. Toch?

En waar je je lekkers precies oppeuzelt, is niet eender. Keuzestress. Snel aan de tafel naast de keuken, uitgebreid in de chique eetkamer, romantisch in de veranda of relaxed op het terras? Dat mag jij integraal zelf beslissen.

Naast het aanpalende salon is er zelfs nog plek voor je eigen bibliotheek. Oh jawel, kinderdromen kunnen hier daadwerkelijk uitkomen. We zeiden het toch al, hier is het elke dag wel vakantie.

Shhhttt…. zo stil

Oh, en wat schuilt daar nog in het bos? Een knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt er aan m’n… Juist! Een superschattig – net geen peperkoeken – tuinhuisje. Makkelijk om je hout in op te bergen voor je – oh jawel – openhaard of voor de kinderen om sprookjestaferelen in na te spelen.

Meteen waar je moet zijn

En toch ben je niet volledig afgezonderd van de bewoonde wereld. Met de fiets ben je zo in het centrum of aan het treinstation, maar ook de invalswegen zijn vlakbij. Je wagen (of twee) parkeer je trouwens makkelijk op een parkeerplek achter je eigen poort (ja, je hebt een poort). En na een dagje zonnebaden in de tuin vind je vanzelf verkoeling bij crèmerie Monida Bistro of laat je het koken aan iemand anders over in brasserie De Kar. Allebei op slechts een avondwandelingetje van je deur.

Geen vervelend kluswerk meer

Of je wilt renoveren of niet, dat laten we aan jou over, maar wat je al van je lijstje én je budget kunt schrappen zijn een aantal vervelende, grote klussen zoals een nieuwe condensatieketel, en een geïsoleerd dak.

Naast de grote garage waar je ook nog een auto, fietsen of motto in kwijt kunt, bevindt zich niet enkel nog een aparte wasruimte (handig!), maar ook een trap richting een extra verdieping. Die is even groot als het gelijkvloers, geïsoleerd en voorzien van Velux-ramen, maar nog niet volledig afgewerkt.

Zijn de plannen met dit huis in je hoofd intussen niet meer te overzien? Waarom heb je dan nog geen afspraak gemaakt? Drie, twee, één: info@ugly.be

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

310m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Tuin:

Ja

Terras:

2190

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

371 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Geusenbacklaan 36 2920 Kalmthout

Geusenbacklaan 36 2920 Kalmthout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)