verkocht

Schoten

158m²

4 slaapkamers

verkocht

158m²

huis

Huisje, tuintje, renovatieprojectje

Klussers met jeukende vingers, opgelet! Dit charmante huis vlakbij het centrum van Schoten is niet alleen perfect bewoonbaar, maar kan na een stevige verbouwing uitbloeien tot een zalig nieuw nest-op-maat.

Net om de hoek van het mooie gemeentepark van Schoten en op wandelafstand van het centrum, vind je dit fijne huis, met maar liefst vier (!) kamers, een tuin en een veranda. Inclusief parkeerplaats pal voor je deur, da’s handig om je boodschappen uit te laden, of om je verbouwingen smooth te laten verlopen.

Renoveren op jouw ritme

Het huis kan een grondige opfrisbeurt gebruiken, maar is perfect bewoonbaar, en een prima investering voor wie graag de handen uit de mouwen steekt – of laat steken, even goed. Je kunt dus lekker meegroeien met je huis, terwijl je het leert kennen, om het dan stapje voor stapje te renoveren. Liever alles in één ruk eruit en integraal vernieuwen? Jij kiest!

Let there be light

Met maar liefst 150 m2 bewoonbare oppervlakte én een tuin, is dit een echte catch.

Het huis is lekker licht, met op het gelijkvloers mooie, hoge plafonds in de leefruimte, een moderne keuken, een badkamer én een veranda. Die kun je afbreken, zodat je meer tuin hebt, of integreren in je leefkeuken-to-be.

Helemaal achteraan in de tuin vind je een ruime bergruimte, die kan dienen als opslagplaats voor je tuinmateriaal, of na een make-over als (wo)mancave, repetitiekot of hobbyruimte.

Zowel op de eerste als op de tweede verdieping vind je twee slaapkamers, die nog oude planché verbergen onder hun vloerbedekking.

De locatie is perfect: op wandelafstand van het centrum van Schoten, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik én net om de hoek van het mooie, groene gemeentepark. Speelplek en sportplek: check.

Betaalbaar, volledig te customizen naar jouw wensen, op een geweldige locatie, mét tuin en parkeerplaats? ’t Zal wel zijn.

Ook zo benieuwd? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be.

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

158m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

545 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Borkelstraat 6 2900 Schoten

Borkelstraat 6 2900 Schoten

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)