verkocht

Boom

142m²

3 slaapkamers

verkocht

142m²

huis

Stijlvol gerenoveerde gezinswoning in de Rupelstreek

Heerlijk wonen aan de oevers van de Rupel in een prachtig gerenoveerde woning met een heerlijke tuin, een aparte hobbyruimte en een oprit. Je bent vast niet de enige die nu even stopt met doelloos scrollen. Dit wil je even lezen, toch?

Knap renovatieproject

Dit huis werd in 2010 én 2017 gerenoveerd met oog voor kwaliteit én detail. Op het gelijkvloers lopen alle ruimtes naadloos in elkaar over, zonder elkaar in de schaduw te zetten.

De tuin en de woning vormen een prachtig geheel dankzij grote glaspartijen en wie in de keuken kookt, voelt altijd de nabijheid van de living. De bureauruimte is comfortabel ruim en een prachtig deel van het geheel.

De vorige eigenaars kozen steeds voor hoogwaardige materialen die het plaatje helemaal af maken. De openhaard werd stijlvol ingewerkt en de lange wand met ingemaakte kasten geeft je een gevoel van eindeloosheid, je opbergruimte is gigantisch. In het salon en de hyper geïnstalleerde keuken loop je over een gepolijste betonnen vloer mét vloerverwarming. In de eetkamer en bureau ligt een prachtige parketvloer.

Een living in je tuin en een keuken om U tegen te zeggen

In deze woning heb je het gevoel altijd buiten te zijn. In de ruime living kijk je door grote schuiframen langs twee (!) kanten uit op de tuin. De lichtinval is zalig en je hebt altijd het gevoel dat je midden in de tuin zit. In de zomer zet je alle ramen open en leef je, tegelijkertijd, binnen en buiten. In de moderne keuken voelt elke keukenprins en – prinses zich prompt koning en koningin worden. Dankzij de naadloze verbinding met het terras, de tuin en de leefruimte voel je je als kok hier nooit alleen.

Twee à drie slaapkamers

Boven vind je twee stijlvolle slaapkamers op houten vloeren. De master bedroom baadt in het licht en heeft een grote op maat gemaakte kast en een bijhorend bed. Wie wil, mag deze prachtexemplaren er meteen bijnemen. En ook in de kinderkamer komen de zoete dromen vanzelf. Wie meer slaapruimte zoekt, kan de omvangrijke bureauruimte op het gelijkvloers eventueel omvormen tot een derde slaapkamer. Voor de moderne badkamer met ligbad én douche loop je even naar beneden.

Een tuin om in te leven

Het huis ligt midden in een gezellige L-vormige tuin met terras. Achteraan is nog een tuinhuis of opslagruimte, ideaal voor jouw hobby. Deze ruimte geeft je ook toegang tot een achteringang die leidt naar een servitudeweg (doorgangsweg). Superhandig voor wie thuiskomt met de fiets. De wagen kan vooraan op de oprit.

Wonen in de Rupelstreek

In deze voormalige Steenbakkersgemeente is het aangenaam wonen. De dorpskern ligt pal aan de oevers van de Rupel en zowel Brussel als Antwerpen zijn gemakkelijk te bereiken via de A12. De woning ligt vlakbij het groot gemeentelijk park. En het prachtig provinciaal recreatiedomein De Schorre wordt vast snel je tweede thuis.

Maak snel een afspraak via info@ugly.be en word op slag verliefd.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

142m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2017

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

195 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Van Arteveldenstraat 47 2850 Boom

Van Arteveldenstraat 47 2850 Boom

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)