verkocht

Wilrijk

84m²

2 slaapkamers

verkocht

84m²

appartement

Droom weg vanop je terras of vanuit je zetel. Want naar buiten kijken kan je hier langs alle kanten. Naar binnen kijken daarentegen zal men niet snel. Want jij zit hier hoog en droog in je eigen paradijs.

Fan-tas-tisch uitzicht

Op de – jawel – 16de verdieping van het super goed onderhouden appartementsgebouw, Rooibos, geniet je van een fan-tas-tisch uitzicht. Schrik om naar boven te gaan is helemaal niet nodig want de lift is meer dan ruim genoeg én conform. Sportievelingen kunnen ook de trap nemen natuurlijk. 😉

Lichter dan licht

Zowel voor- als achteraan geniet je op je terras van een spectaculaire view. Maar ook binnen is het fijn vertoeven. Dankzij de hoge ligging van het appartement, geniet je van veel lichtinval. Aan vitamine D heb jij hier geen tekort en ook je plantjes zullen je dankbaar zijn.

Knus en praktisch

Binnenkomen doe je in de aparte inkomhal met ruime vestiairekast. Achteraan de hal liggen de twee ruime en lichte slaapkamers. Tegenover de slaapkamers vind je de badkamer met ligbad/douche en een aparte wc. Vooraan, in de leefruimte, geniet je gegarandeerd van het zonnetje. Lekker eten klaarmaken doe je in de aanpalende keuken met berging.
Dit stekje is knus, praktisch ingedeeld en toch ruim genoeg om zelfs met een gezin van 4 in te wonen. Ben je alleen of met twee? Luxeprobleem! Begin dan maar al na te denken welke functie je die extra slaapkamer wil geven.

Kei goed gelegen

Met fiets, tram, bus of auto; in een wip sta je in de stad. Hoewel je de stad niet persé in hoeft want de supermarkt, de bakker, de bank … vind je ook achter de hoek. Wil je wat groenere oorden opzoeken, dan kan je terecht in park het Marmotteke over je deur.

Tip top onderhouden

Het gebouw is tip top onderhouden, de terrassen zijn recent vernieuwd, de lift en het dak zijn conform en de inkomhal is altijd netjes.

Kom het fan-tas-tisch (we blijven het herhalen maar ’t is echt de moeite) uitzicht zelf waarnemen en maak een afspraak via info@ugly.be of 03 309 10 10

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

84m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

199 kwh/m²/j

Rooiboslaan 84 2610 Wilrijk

Rooiboslaan 84 2610 Wilrijk

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)