verkocht

Wilrijk

4 slaapkamers

verkocht

huis

Stijlvolle rijwoning met herenhuis touch in Wilrijk

Denk je bij een stijlvolle en ruime woonst met knusse vibe meteen “eerst zien en dan geloven”? Lees dan zeker verder en start believing, want dit huis heeft het echt allemaal.

Wilrijk – een bruisende voorstad oftewel the best of both worlds

Wilrijk is een van Antwerpens grootste districten en dat heeft bijzonder veel voordelen. Het is bruisend en actief dankzij een hoop goede invalswegen, maar er is gelukkig ook het nodige groen zoals het gezellige en nabije Steytelinckpark. A-locatie? We geloven van wel. 

Zo smaakvol verbouwd

De mooie gevel is al veelbelovend, maar check ook de fijne inkomhal vol prachtige details zoals de frisse tegelvloer met motief. Instant crush gewoon, want het voelt nu al als thuiskomen en dan heb je nog niet naar boven gekeken waar het plafond met authentieke elementen het plaatje helemaal doet kloppen.

Mooie vloeren zorgen voor een heerlijke harmonie

Je hebt nu de keuze. Ofwel loop je rechtdoor richting de keuken waar een compleet andere tegelvloer om je aandacht schreeuwt. Ofwel kies je de dubbele deur rechts in de hal die je onmiddellijk in de leefruimte binnenloodst.

Hier wordt een witte marmeren schouw aan beide zijden geflankeerd door maatkasten. Wat een eyecatcher al! En dan heb je de lichtinval op de mooie houten vloer nog niet gezien en word je zo meegezogen in het tweede deel van de leefruimte dat uitgeeft op de keuken en het buitengedeelte.

Fijn koken met uitzicht op een Mediterrane patio

Na al wat je nu al weet is het niet meer zo’n verrassing dat ook de keuken tiptop is. Alle toestellen waarvan je maar droomt zijn er en net zoals in de leefruimte is het een goeie combi van moderne elementen met gezellig hout. Het pittige tegelvloertje zorgt ook hier voor de nodige persoonlijkheid. Achter de keuken is er verder nog een handige wasplaats én apart een toilet. Je koopt een huis meestal met je hart, maar wat is het verdorie fijn als de praktische stuff ook in orde is.

Naast de keuken is er dan het koertje. Niet het allergrootste, maar wie niet al te groot is moet slim zijn en zo dachten de eigenaars er duidelijk ook over. Dankzij een groot zijraam in de keuken en een gezellige buitenvloer heeft het koertje niet alleen iets Mediterraan, maar voelt het nergens smal aan. Het is exact wat het moet zijn: een rustgevende plek om buiten te zitten al dan niet met een glas in de hand.

Tussenverdiepingen geven net dat tikkeltje extra

Tijd om de mooie trap op te gaan en bij de eerste tussenverdieping is het al meteen prijs want hier loop je binnen in een piekfijne en gezellige slaapkamer op een mooie plankenvloer. En hoe kan je nu geen fan zijn van dat extra patrijspoortje? Te schattig gewoon.

Een half verdiepje hoger is er dan de master bedroom. Genieten van de aansluitende dressing met losstaand ligbad! Yep, je leest het goed. Dit is genieten van een bad terwijl je ondertussen kan nadenken over wat je gaat aandoen. Hello “me-time”!

De rest van de badkamer is weer een tussenverdieping hoger en moet niet onderdoen want hier is er buiten de handige dubbele wastafel nog een extra toilet en een zalige inloopdouche waardoor werkelijk alles voorhanden is.

Tot slot zijn er op de bovenste verdieping nog twee slaapkamers met het inmiddels gekende succesrecept van deze woning: ingemaakte kasten, warme vloeren en ook hier – alsof het allemaal niet op kan – een mooie marmeren schouw.

Interesse? Maak dan vliegensvlug een afspraak en mail naar info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Overzicht

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

273 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Koning Albertstraat 40 2610 Wilrijk

Koning Albertstraat 40 2610 Wilrijk

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)