verkocht

Wilrijk

192m²

3 slaapkamers

verkocht

192m²

huis

Grote, rustige en lichte woning in Wilrijk

Droom je van een groot huis in een rustige wijk en toch dichtbij alles? Dan kun je best hier even vertragen, want dit huis zou wel eens alles kunnen zijn waar jij op zoek naar bent. Drie slaapkamers, een tuin en een garage. Is je checkbox nu al helemaal aangevinkt? Wacht maar…

Garagesale? Yes please!

Het eerste waar je niet omheen kunt, is de brede gevel, inclusief garage. En wat nog beter is? Op de oprit kun je maar liefst twee wagens kwijt. Ideaal als je je garage liever gebruikt om je gigaverzameling platen in te stockeren, bijvoorbeeld. Of voor de iets logischere dingen, zoals scooters, fietsen of buggy’s natuurlijk.

Zo’n grote garage houdt natuurlijk ook in dat je voor de woonkamer meteen naar de eerste verdieping trekt. Maar onderaan de bel-étage is er wel nog een fijne ruimte die geknipt is voor een bureau (of slaapkamer), mét uitzicht op de tuin. Daarover zo dadelijk meer. Een heerlijk feng shui-plekje dus als je vaak van thuis werkt.

Bij de garage hoort ook nog een wasplek met ruimte voor wasmachine en droogkast. Handig, want zo vormen de machines geen stijldoorn in je oog en blijf je ook bespaard van het rumoer.

Fantastisch uitzicht op de tuin

Op de eerste verdieping overvalt je meteen een zee aan licht en ruimte. In dit modern huis loopt de L-vormige keuken over in de eetkamer en het aansluitende salon. In de keuken liggen tegels, de leefruimte is voorzien van parket. Via een leuk toogje piep je zo naar je kinderen die huiswerk aan het maken zijn aan tafel of gluur je naar man- of vrouwlief die met een deugddoend pintje naar een zalige serie aan het kijken is.

Misschien ben je op dat ogenblik snel de kom chips aan het bijvullen of sta je rustig te kokkerellen. Je zou voor minder rustig worden, want het uitzicht op de lange groene tuin is ronduit heerlijk. 

Zowel vanuit de keuken als vanuit de leefruimte stap je regelrecht op het fijne terras dat natuurlijk ook uitkijkt op al dat groen. Via een wenteltrap voel je trouwens in een wip het kriebelende gras onder je voeten.

Grote slaapkamers, ruime badkamer

Via een zwevende trap trek je naar de tweede verdieping. Hierdoor krijgt het huis nog meer een luchtig gevoel. Naast een grote slaapkamer vind je hier ook een ruime badkamer waar je enkel hoeft te kiezen tussen het nemen van een verfrissende douche of een lang verkwikkend bad.

De slaapkamer biedt uitzicht op de leefruimte. Leuk als speelkamer, maar misschien iets minder comfortabel voor moeilijke slapers. Maar don’t worry: met een klein extra wandje maak je er in no time een volwaardige slaapkamer van.

Bovenaan vind je nog een derde grote slaapkamer met mezzanine. Zalig wanneer er vriendjes van je kinderen blijven slapen.

Geen energieverspilling

Dankzij het goed geïsoleerde dak heeft het huis een waanzinnig lage EPC-waarde van slechts 157 kwh. En waar je ook geen energie aan hoeft te verspillen is vaststaan op de Antwerpse ring, want van hieruit ben je in een mum van tijd op de A12 richting Brussel en de vele winkels.

Maar ook Antwerpen centrum ligt op fietsafstand en wie eventjes aan alles wil ontspannen, kan alles losrennen in Fort 7.

Goesting om dit huis eens van dichtbij te bekijken? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

192m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Tuin:

Ja

Terras:

194

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

157 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Harinkvelden 10 2610 Wilrijk

Harinkvelden 10 2610 Wilrijk

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)