verkocht

Berchem

92m²

3 slaapkamers

verkocht

92m²

appartement

Gerenoveerd appartement met topligging én 3 terrasjes

Achter deze crime scene schuilt een volledig gerenoveerd appartement mét drie slaapkamers én drie terrasjes, vlakbij de gezellige drukte én het groen én handige invalswegen? Soms hoef je niet te kiezen, maar is het gewoon én, én, én.

Deze ligging is écht goed

Voordat je thuiskomt ben je niet enkel handige winkels en gezellige cafés gepasseerd (What’s up Café Josee?), maar ook twee (!!) parken. En alsof dat nog niet genoeg is, ben je dankzij de megahandige fietsostrade om de hoek ook in een wip in ’t Stad.

Je bent de allereerste

Hoera een gerenoveerd appartement. Maar het wordt nog beter: want jij bent de allereerste bewoner na een grondige make-over. Byebye gaten in de muur of een vuile veeg op het schilderwerk. Hier begin je met een schone lei. (Tenminste na het opkuisen van deze crime scene.)

Stijlvol, praktisch én veel licht

Nadat je de lift naar de 4e verdieping genomen hebt, beland je meteen in de centrale inkomhal. Die geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. Heb je die grote ingemaakte kast al gespot? Die ga je nog héél veel gebruiken (om lijken, wapens of andere spullen in op te bergen).
De leefruimte is lichtrijk en de toestellen in de open keuken zijn net niet meer omhuld in plastic. Ook in de verzorgde en stijlvolle badkamer met bad en douche combi is nooit eerder gedoucht (wel gemoord denken we).

Overal vinden we trouwens een elegante tegelvloer. Ideaal dus om het gezellig in te richten, maar ook makkelijk om te poetsen (niet onbelangrijk als er plots een lijk in je living ligt!).

En dan die slaapkamers… Het zijn er maar liefst drie en jawel, ze hebben zelfs allemaal hun eigen terrasje. Hoe heerlijk is dat? Droom je van een gezin of heb je er al eentje? Of heb je vooral veel kleren of werk je van thuis? Je hebt een ruimte voor alles wat je nodig hebt. Geen enkele ruimte voelt benauwd aan en ook hier springt de mooie afwerking in het oog.

No worries en plek voor wagen en fiets

En niet enkel de looks tellen, ook de minder aantrekkelijke – maar oh zo belangrijke – shizzle is in orde: zowel dak, lift als elektriciteit zijn allemaal conform. Zo krijg je binnen de maand alvast geen onaangename brieven in de bus voor gemeenschappelijke renovaties (enkel brieven van moordenaars).

Tot slot is er ook nog een kelder én autostaanplaats inbegrepen én kan die fiets ook netjes aan de haak in de fietstenstallling. We zeiden toch al dat het hier én én was?

Ben je dus op zoek naar een praktisch en stijlvol appartement met veel mogelijkheden dat ook nog eens kant en klaar is, aarzel dan niet en mail ons meteen voor een afspraak via info@ugly.be.  

P.S.: Wij zorgen ervoor dat het lijk en het moordwapen gedumpt zijn tegen dat jij komt kijken. 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

92m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2019

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

227 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Wapenstilstandlaan 10-12 2600 Berchem

Wapenstilstandlaan 10-12 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)