verkocht

Berchem

90m²

2 slaapkamers

verkocht

90m²

appartement

A living room with a view: dat is wel het minste dat je kunt zeggen over deze coole woonkamer. Dat licht, dat zicht! Pal op de hoek heb je hier op de derde verdieping dan ook een imposant, weids uitzicht over de Jan Van Rijswijcklaan. Een prima relaxplekje na een drukke werkdag, en een binnenkomer van formaat met zgrote ramen en mooie, lichte kwaliteitslaminaat. Voetjes omhoog – want je schoenen zet je bij het binnenkomen meteen in de ingemaakte kast in de gang – en genieten maar. 

Fervente foodie of topklant bij de take out, het maakt niet uit, want met je moderne, volledig ingerichte keuken ben je hier met je gat in de boter gevallen. Aan witte, greeploze kasten overigens geen gebrek, mét extra bergruimte om je poetsgerief netjes weg te stoppen. Praktisch en mooi: zo hebben we onze keukens graag. 

Met twee slaapkamers die uitkijken op de groene binnentuin van het gebouw is het hier heerlijk soezen en snoozen. Bovendien heb je hier ook een zuidoost gericht terrasje, waar je in de zomer tot na de middag je portie vitamine zon kan opdoen. 

De badkamer heeft een mooie, grijze tegelvloer en heeft alles wat je nodig hebt: een douche, dubbele lavabo en een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het toilet is een aparte ruimte ernaast, wat wel zo handig is.  
Like what you see? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want als je dat wilt, kunnen de meubeltjes én zowat alle decoratie bijna integraal overgenomen worden, tegen een scherpe prijs. Dat is pas echt instapklaarniet waar

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

90m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2016

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

184 kwh/m²/j

Prins Albertlei 31 2600 Berchem

Prins Albertlei 31 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)