verkocht

Berchem

110m²

2 slaapkamers

verkocht

110m²

appartement

Hip, trendy en toch rustig op dit gelijkvloers appartement

Soms zit écht, maar dan ook écht alles mee. Midden in één van de gezelligste en verborgen buurtjes van Antwerpen vind je een appartement met de allures van een huis. Met een streepje industrieel dat dankzij een aantal weloverwogen houtaccenten enorm warm aanvoelt.

Industrieel loft-gevoel met warme tinten

Dat old meets new-aspect overvalt je al meteen aan de buitenkant. Een oude gevel werd gerestaureerd en geïntegreerd in een nieuwbouwproject. Dat zie je binnen ook nog aan de oude bakstenen muur die bewaard gebleven is. Die staat in mooi contrast met de betonnen gietvloer die doorheen de volledige leefruimte loopt.

Met uiteraard een open keuken erin met alles erop en eraan. De stoere plafonds, de zichtbare verluchtingsbuizen en het open karakter van het salon en de keuken bezorgen je een instant lof-gevoel. En ben je bang dat iedereen je rommel ziet in zo’n open ruimte? Don’t worry, want achter de keuken zit nog een handige berging verstopt.

Wat een tuin!

En nog heerlijker wordt het dankzij de geweldige lichtinval van de grote tuin. Want ja, die is er natuurlijk ook. Het voordeel van een gelijkvloers. Klap de grote ramen open en je kookt bijna buiten. De gevel achteraan is trouwens volledig bedekt met bamboe-latjes. Zo eet en leef je in de zomer als het ware in een eco lodge.

Via een lage trap op blokjesparket begeef je je naar het slaapgedeelte. Met twee gezellige slaapkamers op parket en een grote badkamer zit je hier goed voor verschillende jaren.

Sfeervolle woonbuurt

Bijzonder handig is trouwens ook de extra kelder om al je spullen in op te bergen én de fietsenstalling, want let’s face it: in deze buurt doe je alles met de fiets of te voet. Want je bevindt je meteen aan het toffe pleintje waar het charmante café Cantaloop dé blikvanger is of je kuiert op je gemak naar koffiebar Kofika, het übergezellige parkje Hof van Leysen of frituur Lescluze, volgens insiders ‘de beste frituur van ’t Stad.’ En werk je wat verder? No worries, in een mum ben je op de autosnelweg.

Helemaal gefascineerd? Maak dan als de bliksem een afspraak via info@ugly.be

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

110m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

33

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

115 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Onze-Lieve-Vrouwstraat 31 2600 Berchem

Onze-Lieve-Vrouwstraat 31 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)