verkocht

Berchem

83m²

2 slaapkamers

verkocht

83m²

appartement

Volledig gerenoveerd en karaktervol appartement in Pulhofwijk

Vlak bij de stad en toch rustig. Volledig gerenoveerd en toch authentiek. Residentieel en toch gezellig. Dit appartement verenigt tegengestelden in een zalige blend. De gekozen materialen zijn luxueus, stijlvol en duurzaam en het terrasje maakt het plaatje compleet. Welkom thuis!

Stijlvolle details

In deze statige laan worden de herenhuizen geflankeerd door mooie, grote bomen en weet je niet waar eerst te kijken. De pracht en praal slaat je er om de oren. Achter een van die praalgevels huist een prachtig appartement vol authentieke elementen en modern comfort.

De huidige eigenaar spaarde kosten noch moeite om deze 1ste verdieping een upgrade te geven. Nieuwe vloeren, elektriciteit die volledig conform is, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en alle muren werden letterlijk in de verf gezet. Deze stek kan er weer jaren tegen!

Zijn oog voor detail en luxueuze uitstraling deed ook een stevige duit in het zakje. De materialen zijn trendy, duurzaam en zo zo mooi. Het accent dat de zwarte deurklinken geven, wordt in de badkamer doorgetrokken in de kranen, de douche en het verwarmingselement. De lavabo uit corian en de natuurstenen vloer en douchewand brengen je onmiddellijk in me-time-modus.

Pak het ruim aan

En ook de praktische kant kreeg veel aandacht. In de inkomhal kun je je jas opbergen in de vestiairekast die achter een strakke witte wand schuilgaat. De 1ste deur brengt je naar de living waar je echt thuiskomt. De grote raampartijen geven de riante leefruimte een lichtbad. Je kaarsenconsumptie zal hier stevig stijgen want dankzij het blokjesparket is dat hier van gezelligheid troef en al!

‘Nouvelle cuisine’ mag je hier letterlijk nemen. De keuken is spiksplinternieuw en uitgerust met alles wat je culinaire hartje begeert: inductievuur, dampkap, combi-oven, vaatwasser en een eiland met een werkblad met marmerprint. Ook aan bewoners met opruimdrang is gedacht: hier zijn kasten, kasten en nog eens kasten.

Dat heerlijke ruimtegevoel krijg je hier in elke kamer. Ook in de 2 slaapkamers zou je gerust aan social distancing kunnen doen. Hoewel dat net niet de bedoeling is natuurlijk. Wij zouden die ruimte eerder vullen met een mooie kast, een kingsize bed, gezellige nachtkastjes en voor wie wil kan er zelfs een bureau bij.

Als je niet genoeg krijgt van opbergen dan biedt de kelderruimte soelaas. Van toptroeven gesproken!

Op stap naar… overal

Als je buitenstapt, kun je hier alle richtingen uit. Het Middelheimpark of het Brilschanspark liggen op wandelafsfstand, het centrum op fietsafstand en de rest van de wereld bereik je via de invalswegen om de hoek.

Wij twijfelen echter of je naar buiten gaat willen. Je gezellige terrasje naast de keuken zou wel eens heel verleidelijk uit de hoek kunnen komen.

Ben je jong en je wilt wat? Dan is dit jouw kans! Laat van je horen via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

83m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2021

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

179 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Marie-Joselaan 73C 2600 Berchem

Marie-Joselaan 73C 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)