verhuurd

Berchem

136m²

3 slaapkamers

verhuurd

136m²

appartement

Ruim en verzorgd hoekappartement met 3 slaapkamers in de begeerde Groenenhoek-wijk

Dit lichtrijke hoekappartement op de tweede verdieping bevindt zich in de Groenenhoek te Berchem. De wijk heeft zijn naam te danken aan de vele parken in de buurt. Zo ben je in 1-2-3 in het Te Boelaerpark, het Boekenbergpark en park Het prieel. Wie houdt van wandelingen, cafeetjes en winkelen, is hier op de juiste plaats. Ook ben je met de fiets, de tram of de bus in no-time hartje Antwerpen. Wil je het openbaar vervoer nemen naar andere grote steden? Ook geen probleem, want het station van Antwerpen-Berchem ligt achter de hoek.

Aan plaats zal je in dit appartement geen gebrek hebben. Er zijn ruime 3 slaapkamerseen lichtrijke leefruimte, een keuken en een badkamer aanwezig. Oh ja, er is ook een aparte toilet voorzien, wanneer je gasten over de vloer hebt. Handig! Verder is er ook een terrasje aanwezig, dat aansluit op één van de slaapkamers. Genieten van het uitzicht van op de tweede verdieping is hier mogelijk. Als laatste zijn er twee kleine bergruimtes in het appartement voorzien zodat je uw wasmachine, droogkast en al je rommel kwijt kan.

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2021!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@ugly.be of bel naar 03 309 10 10.
Tot snel!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

136m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2014

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

203 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Lodewijk van Berckenlaan 164 2600 Berchem

Lodewijk van Berckenlaan 164 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)