verkocht

Berchem

252m²

6 slaapkamers

verkocht

252m²

huis

Ruim huis met paleisallures vlakbij Middelheimpark

Het zou zomaar het decor van een romantische, historische film à la Pride and Prejudice kunnen zijn. Maar nee, het is ‘gewoon’ een übercharmant huis met geweldige authentieke elementen en maar liefst 6 slaapkamers in de Pulhofbuurt. 

Hier duik je de geschiedenis in en word je omvergeblazen door romantiek van de bovenste plank. De statige gevel met erker en leuke art-decodetails zijn een voorbode van wat je binnen te wachten staat. 

Via de gezellige inkomhal met mooie tegelvloer die overloopt in pure Britse charme kom je in de lichte, ruime leefruimte terecht. Die ademt geschiedenis en maakt van jouw leven instant een sprookje. Hier woon je niet, hier vertoef je in onvervalste elegantie.

De open woonkamer begeleidt je richting keuken die dankzij het raam met uitzicht op de tuin die feeërieke sfeer in stand houdt. 

Passeer dan nog even langs je bakker Lebleu voor onevenaarbare pistolekes en you’re all set. Liever kant-en-klaar? Dan komt Chasse Royale of Da Fellini to the rescue.

Als het uitzicht iets weidser mag zijn, heb je parkkeuze te over. Het Middelheimpark als er een snuifje cultuur bij mag zijn. Het Nachtegalenpark als er wat kinderentertainment nodig is. Of Park Den Brandt als je van geschiedenis wilt proeven. 

In dit huis wandel je van de ene kamer in de andere alsof er nooit een einde aan komt. De 2 verdiepingen herbergen 6 grote slaapkamers en een extra dressingeen badkamereen kleine badruimte met wc en douche en nog een extra apart toilet. De authentieke deuren, de mooie schouwen, de originele planchévloer en de houten deuren met glasramen komen overal terug. 

Op de ondergrondse verdieping zit een ruime, halfdroge kelder en is er plek voor een koets, maar je mag er ook je auto parkeren, en voor een wasmachine en droogkast.

De huidige eigenaar woont hier al 74 jaar (!) en onderhield dit pand als een perfecte huisvader, maar doorheen de jaren zijn er een aantal dingen ietwat verouderd. Denk hierbij aan de elektriciteit, leidingen, de gasketel en het dak.

Heb je zin in een romantisch avontuur met een happy end? Vertel het ons via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

252m²

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

60

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

640 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Koninklijkelaan 101 2600 Berchem

Koninklijkelaan 101 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)