verkocht

Berchem

218m²

3 slaapkamers

verkocht

218m²

huis

Prachtig herenhuis met praktijkruimte in hartje Pulhof

Wat dit huis bijzonder maakt, is de benedenverdieping. Die is perfect ingedeeld om er een praktijkruimte van te maken. En niet zo’n standaard klein ‘recht-op-recht’ kamertje hé. Nee, in deze ruimte ligt prachtige parket en ze heeft maar liefst twee unieke, originele schouwen.

Een ruime opening in een muur verdeelt de kamer zelfs in twee. Massagetafel aan de ene kant, gezellige zithoek aan de andere. We doen maar een suggestie hé. Wat zeker is, is dat je klanten gelijk onder de indruk zullen zijn. Geen praktijkruimte nodig? Dan is dit een ruime 3de slaapkamer. Prima, toch?

Zag je trouwens die fietsenstalling in het nette voortuintje? Afdakje dabei. Hoe geweldig is dat! Jouw fietsen hoeven niet langer weer en wind te trotseren en zijn dus een veel langer leven beschoren. Heerlijk, want de fiets kan je hier goed gebruiken.

Het gelijkvloers heeft trouwens nog meer in petto. Een schone natuurstenen vloer in de gang. Zeker! Mooie houten deuren met dito klinken. Absoluut! Maar ook nog een grote bergruimte, met wasmachine en droogkast, en apart toilet. Handig alweer!

Via de mooi afgeschuurde trap kom je op de eerste tussenverdieping. En daar wacht een moderne badkamer met inloopdouche en designligbad je op. Me-time inplannen wordt geen gevecht meer met je volle agenda. Jouw prioriteit ligt hier. Geen onverzorgde hoekjes of ‘mja, dit is toch niet echt m’n stijl’, overal dubbele beglazing en elektriciteit die conform is. Dit huis is af.

De leefruimte bevindt zich op de 1ste verdieping. En ook hier weer een handige indeling. Er zit nog een leuke, lichte bureauruimte achter het hoekje verscholen. De open keuken en eetruimte baden in het licht en zijn half gescheiden van de leefruimte, maar toch hoort alles hier ook gezellig bij elkaar. Je eigen ding doen en toch in gezelschap zijn. Kan hier!

Ken je dat? In volle spanning naar een Netflix-serie kijken, maar een dringende sanitaire tussenstop dwingt je de pauzeknop in te drukken? Ver hoef je gelukkig niet te gaan. Hop, even naar het aparte toiletje met lavabo op de 2de tussenverdieping en je kan zo weer verder kijken.

En wees gerust, het risico op een Netflix-verslaving is hier klein. Een verbluffend – en vergund! – dakterras tilt dit huis letterlijk naar een hoger niveau. Wijntje, boekje en genieten van je adembenemende uitzicht over de stad kan tellen als concurrent voor je tv.

En daarna slapen als een roos. Op de 2de verdieping zijn er 2 grote slaapkamers waarin je zacht kan wegdromen. Elk met een leuke schouw en eentje met een aanpalende dressing

Zoek je een prachtig huis in een even prachtige omgeving? Maak dan als de bliksem een afspraak via info@ugly.be!    

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

218m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

338 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Hugo Verrieststraat 34 2600 Berchem

Hugo Verrieststraat 34 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)