verkocht

Berchem

129m²

2 slaapkamers

verkocht

129m²

appartement

Ruim appartement in loftstijl op toplocatie

Dit appartement is gelegen aan de Grotesteenweg in Berchem. Euh… de steenweg is niet het enige dat groot is. Met z’n 130m2 scheert deze woonplek op de 1ste verdieping hoge toppen. De eigenaar voorzag het hele appartement van hoogwaardige materialen en veel stijl. De twee terrassen geven het nog meer ruimte- en buitengevoel. En de buurt is er één om Hallokes! tegen te zeggen.   

Classy looks

Dit appartement moet het van z’n looks hebben. De eigenaar bepaalde ooit helemaal zelf de uitvoering van deze klasbak. Hij koos voor een epoxyvloer in de slaapkamer, hoogwaardige Franse eiken parketvloer met wengélook voor de leefruimte en open deuren die het appartement in een loftsfeer doen baden.

Ook voor de keuken ging hij voor exclusief en onberispelijk: design van Tribù met toestellen van Bosch. In de badkamer wordt strak en modern dan weer afgewisseld met warme tegeltjes in aardetinten in de douche.

Eindeloos veel ruimte

 

Het ruimtegevoel in dit appartement is ongezien. De parketvloer die van de hal doorloopt naar de living lijkt zich tot in het oneindige uit te strekken. Dat klopt bijna want de leefruimte loopt door naar een ruim terras dat uitgeeft op de Ferdinand Coosemansstraat. Leuke extra: deze straat wordt binnenkort opgefleurd door statige bomen. De op maat gemaakte, zwevende commode zet dat statige gevoel nog wat extra kracht bij.

Als je dan toch het eindpunt van de leefruimte hebt bereikt, wordt de open keuken hier groots onthuld. Een groot keukeneiland, veel kastruimte en strakke horizontale lijnen

Grootheidswaanzin

 

Ook de slaapkamers en de badkamer zijn gi-gan-tisch. Ofwel kies je voor de slaapkamer met grote ingebouwde kasten. Ofwel nestel je je in de kamer die het 2de terras als extra troef heeft. Eerlijk is eerlijk: wij zouden niet kunnen kiezen.

In de badkamer kom je tot rust dankzij de strakke epoxyvloer en het moderne badkamermeubel in combinatie met de inloopdouche die zo uit een wellnesscentrum zou kunnen komen.

Perfect gelegen

 

Da’s durven hè, over perfectie spreken. Maar hier mag dat: het Albertpark, de Delhaize, Aldi, Lidl én Albert Heijn liggen om de hoek te loeren. De opritten (!) van autostrades doen hetzelfde en in het centrum ben je in no time met de auto, de bus, de tram of een Veloke. Zelfs te voet.

Nog meer

 

Oh ja, dan is er ook nog de vernieuwde videofooninstallatie en verwarming, het volledig conforme dak en een lift. Via die lift kom je in een ondergrondse en afgesloten garagebox (25.000 euro) terecht. En daar krijg je ook nog een extra afsluitbare kelderruimte en fietsenstalling bovenop.

 

Ruim wonen? Dat doe je hier! Maak online een afspraak via onze website!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

129m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

128 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Grotesteenweg 92 2600 Berchem

Grotesteenweg 92 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)