verkocht

Berchem

234m²

4 slaapkamers

verkocht

234m²

huis

Zonnig, ruim, rustig en toch super centraal wonen incl. opbrengsteigendom. Het kan!

Een prachtig duplex-appartement met maar liefst vier slaapkamers, twee terrasjes, een tuin waar jij kan genieten én een (reeds stabiel verhuurd) handelspand als opbrengsteigendom. Het is bijna teveel om op te noemen en het is helemaal voor jou! Bovendien is deze ruime duplex-woning met handelszaak gelegen op een top locatie. Je zou dus voor minder als de bliksem een kijkje gaan nemen!

Zon in de living én in de tuin

Via een aparte trappenhal bereik je jouw duplex-appartement. Wandel door de dubbele houten deuren de open leefruimte in. Dankzij de grote ramen aan de voorkant en de lichte parket in plankmotief krijg je een mooie zonnige living.

Wat je salon extra gezellig maakt, is dat je je tv net om het hoekje kunt zetten. Zo bots je als bezoeker niet meteen op een groot zwart gat. Wil je al even binnengluren? Dat kan via het raam tussen het salon en de hal. Ideaal voor een laatste kushandje van kindje lief.

Kokkerellen met uitzicht op die tuin

Een grote eettafel verbindt je keuken met het salon én (het wordt nog beter) een tof terrasje. Hier verandert de parketvloer eventjes in een mooie grijze, natuurstenen tegelvloer.

Van hieruit kun je ook al van ver in de kookpotten loeren. Maar echte pottenkijkers mijd je omdat de keuken toch voldoende apart ligt. Het handige eiland zorgt voor een zalig ruimtegevoel, maar wat pas écht veel ruimte biedt, zijn de vele ingemaakte kasten die tot aan het plafond reiken. Exact wat iedereen wil.

De keuken oogt eenvoudig, maar bevat wel alles wat je nodig hebt: van keramische kookplaat met dampkap tot een afwasmachine en een grote koel- en vrieskast. En uitzicht op de tuin én toegang tot het terrasje, vanwaar je via de trap meteen die tuin in bent. Heb je trouwens de grote eettafel buiten gespot? Die smeekt gewoon om een barbecue of urenlang zomers tafelplezier.

Slapen en douchen zonder één deur te openen

Maar ooit moet je toch eens gaan slapen en dat doe je boven in deze duplex. Eerst passeer je nog een toiletje op de hal. Valt het je trouwens op hoe licht het overal blijft? Dat heeft niks (of toch niet volledig) met de skills van onze fotografe te maken, maar wel met een aantal handige ‘lichteffecten’ zoals een lichtkoepel in het dak.

Een eerste slaapkamer wordt hier gebruikt als dressing met een en suite badkamer. Je springt dus letterlijk fris gewassen je kleren in, maar evengoed maak je hier een deluxe slaapkamer van. Mark our words: om deze kamer gaat nog gevochten worden.

De badkamer is groot genoeg voor meer dan één persoon. Dankzij de dubbele wastafel, het ligbad en de ingebouwde douche (allemaal mooi doorgetrokken in een beige natuurstenen tegel) wordt jezelf klaarmaken hier gezelliger dan ooit.

Hou je niet van een wc in de badkamer? No worries, er bevindt er zich ook nog eentje in de hal, pal naast de wasruimte.

Nog drie slaapkamers rond de tuin

Maar ok, de hoofdslaapkamer om de hoek is misschien nòg fijner dankzij het uitzicht op de tuin en het privé-terrasje. Daardoor slaap je rustig en word je ’s ochtends zachtjes wakker van het mooie licht.

Van hieruit of via de nachthal stap je nog een slaapkamer binnen. Hier is die omgebouwd tot bureautje en heeft bovendien een mooi en handig wastafeltje. En daarnaast vind je tot slot nog een vierde slaapkamer. Ideaal als logeerkamer, fitness- of yogaruimte of kinderkamer.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

234m²

Aantal slaapkamers:

4

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

297 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gitschotellei 116 2600 Berchem

Gitschotellei 116 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)