verkocht

Berchem

66m²

1 slaapkamer

verkocht

66m²

appartement

Splinternieuw appartement in Pulhofwijk wil jou

Wat is jouw type? Compact, splinternieuw en stijlvol in het groen, en toch dichtbij winkels, cafés en de stad? Dan hebben wij jouw droomappartement gevonden. Let’s date!

Je houdt van bescheiden?

Dit appartement met één slaapkamer heeft alles, zonder overdrijven. De woonkamer en keuken zijn compact, maar hebben alles wat je wil, zelfs een ruimtelijk gevoel. De open keuken is hyper geïnstalleerd en er is een aparte berging met een aansluiting voor een wasmachine. De badkamer heeft een lavabo, bad én douche. Er is een apart toilet en een ruime slaapkamer aan de achterkant met een leuk terras! De grote ramen geven je een kijk op de weidse Pulhofwijk aan de voet van het Middelheimpark.

Nieuw en stijlvol is je ding?

Val jij als een blok voor stijlvol, strak en splinternieuw? Dan is dit appartement helemaal wat je zoekt. Dit prachtexemplaar werd tot in de puntjes afgewerkt met smaakvolle en duurzame materialen. En alle vloeren zijn bedekt met een strakke, maar elegante parket.

 Je gaat graag uit?

Dan zit je hier gebeiteld. En je hoeft er niet eens de deur voor uit. In deze stijlvolle woning is het niet moeilijk om en gedroomde gastvrouw of –heer te zijn voor al je etentjes. En ook voor wie de echte buitenlucht wil, is dit een droomplek. Op het terras zit je net niet in het park en voor een fikse wandeling in het groen hoef je maar een straat uit. En ook aan cafés en restaurants is er hier geen gebrek.

Je wil een buurt om van te houden?

Check! Op deze wijk word je op slag verliefd. Deze plek ademt rust, ruimte, pracht en groen uit op een boogscheut van het centrum van Antwerpen. Hier woon je vlakbij twee parken, je kan kiezen tussen verschillende scholen en winkels en er zijn toffe cafeetjes en restaurants genoeg. En dat allemaal aan de voet van grote invalswegen. Deze wijk is the place to be voor wie het beste van alle werelden wil, dus. Ze krijgt niet voor niets een mobiscore van 9.6, alstublieft.

Geen zin om, op welk moment dan ook, om parking te zoeken, koop dan een autostaanplaats in dit complex! (€20.000)

Zin in meer? Let’s date! Mail ons op info@ugly.be en we maken een afspraak.

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

66m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

kwh/m²/j

Floralienlaan 352 2600 Berchem

Floralienlaan 352 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)