verkocht

Berchem

150m²

4 slaapkamers

verkocht

150m²

huis

Ruime woning met authentieke elementen in Pulhofwijk

Als je Pulhof zegt, dan zeg je rustige, felbegeerde woonbuurt, dorpsgevoel in de stad door de lokale slagers, bakkers, winkels en scholen én mooie huizen. Een van die huizen is dit prachtexemplaar met 4 slaapkamers en magnifieke originele elementen.

4 slaapkamers en meer

Plan je een uitbreiding van je gezinsbubbel? Ben je op zoek naar een woning met kamers à volonté? Dan is dit een plek naar je hart. Meestal ‘moet’ je één van de slaapkamers opofferen aan een dressing en dan nog eentje aan een bureau. Hier niet. Hier is het een en-en-verhaal. Je hebt 4 slaapkamers én een dressing én een extra speelkamer. Met je was hoef je niet ver te lopen want de dressing is ook nog eens je waskamer. Luxueus? Goh ja, misschien wel ja.

Hebben je koters wel genoeg speelruimte in hun eigen kamer en de living? Dan kun je van die speelkamer op de 2de verdieping een 2de badkamer maken. Alle leidingen liggen er, dus jij hoeft enkel te pinnen op Pinterest.

Met een oppervlakte van in totaal 200 m2 (incl. kelder) is dit een huis waar je letterlijk ruim kunt leven. Tot in de kelder zelfs. Een surplus van 51 m2 aan droge opslagruimte. Je gaat je nog beginnen afvragen wat je met al die ruimte moet gaan doen.

Scoren met authentieke elementen

Op het 1ste zicht vallen hier al veel originele elementen te bespeuren en op het 2de zicht nog meer. De moulures, hoge plafonds, indrukwekkende deuren en raamelementen met authentiek glas-in-lood, een prachtige draaitrap, de marmeren schouwen en de erker aan de voorgevel spotten, is niet bepaald moeilijk. Maar wie nog dieper graaft, letterlijk onder de laminaatvloer, ontdekt ook nog eens de authentieke planchévloer.

‘OMG!’ horen we je luid en terecht denken. Om dat over heel het huis te kunnen zeggen, hebben de badkamer en keuken een upgrade nodig. Daarna bezwijkt hier iedereen aan de killer looks van jouw huis.

Zon op je gezicht

Iedereen weet dat de eerste indruk alles is. Lucky you: de voorgevel werd 5 jaar geleden geschilderd en ziet er piekfijn uit. Het charmante voortuintje maakt de kennismaking onvergetelijk.

Als je daarna niet omvergeblazen wordt door het interieur, zorgt de zonnige koer daar wel voor. Strandstoeltje, cocktailtje, teenslippers en je eigen zomerbar is een feit.

Het oog wil wat, maar laat ons eerlijk zijn: de portemonnee ook. Stel hem maar gerust. Het dak werd zo’n 5 jaar geleden vernieuwd, de elektriciteit is al tot 2028 volledig conform en de PVC-ramen zijn in perfecte staat. Verwarmen doe je hier op stookolie. De tank van zo’n 2500 liter zit in de kelder.

Wil je authentiek, ruim en zalig rustig wonen? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

stookolie cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

150m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

277 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Elisabethlaan 200 2600 Berchem

Elisabethlaan 200 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)