verkocht

Berchem

170m²

3 slaapkamers

verkocht

170m²

huis

Klassevol pareltje van onze eigen UGLY.BE-er!

Bij Ugly verkopen we niet alleen mooie huizen, we wónen er ook in! Dit stijlvolle pareltje in de Pulhof-wijk – met maar liefst drie ruime slaapkamers – was jarenlang het warme nest van onze eigenste Dorien. De toplocatie, de kwalitatieve prachtige afwerking en het gevoel van ruimte krijg je er zo bij!

“Relax. This is home”. Het is onze UGLY.BE-slogan, en als je hier binnenstapt, weet je meteen waarom. Dit peperkoeken huizeke met z’n schattige gevel overtuigt je dan ook om zo snel mogelijk – knibbel, knabbel, knuisje… – binnen te komen, je schoenen uit te trekken en thuis te komen.

Elegant, ruim & instapklaar

De ruime hal met z’n mooie originele tegelvloer en moluren is praktisch en licht. Door de bijzondere dubbele deur met paars glas-in-lood vang je al een glimp op van de woonkamer. Daar valt de visgraatparket meteen op, net als het licht dat royaal binnenstroomt via het erkertje vooraan, met uitzicht op de voortuin (handig voor fietsen en buggies!). Je hebt hier niet één, maar twéé originele marmeren schouwen: een witte in de woonkamer, inclusief praktische kasten en houten schabben, en een zwarte in de eetruimte ernaast. Slechts enkele van de authentieke elementen die dit huis zo uniek maken.

In deze eetkamer ontvang je met gemak een hoop vrienden, en bij goed weer verhuis je gewoon naar buiten, door de dubbele achterdeur die uitgeeft op de fijne binnenkoer. In de bloembak achteraan is er plaats voor je eigen kruidentuintje, frisgroene siergrassen, of een bloemetje. Jij kiest, maar wij weten nu al dat jouw zomeravonden zich vooral hier zullen afspelen. Bbq, wijntje en je loved ones: laat die zomer maar komen!

Geen dineetjes zonder goed uitgeruste keuken, natuurlijk. Die is naast mooi, ook bijzonder praktisch: spoelbak, inductievuur, een combi-oven, een ingebouwde vaatwas en een ruime koelkast mét diepvries. Er is plaats voor een ontbijttafeltje voor je ochtendkoffietje, met achteraan nog een apart toilet en een ruime berging waar je wasmachine en droogkast uit de weg staan.

Serenade vanop het balkon

Via de witte houten trap ga je naar boven, waar je op de eerste verdieping de master bedroom vindt, inclusief een mooie parketvloer én een schattig balkonnetje – hallo, ochtendserenade! Oh ja, plus een marmeren schouw natuurlijk, what else?

In de bijzonder ruime badkamer wordt het nooit drummen, met een bad, toilet, dubbele lavabo en inloopdouche waar je gerust een feestje in kunt geven, of toch op z’n minst twee kinderen tegelijk kunt douchen.

Een verdiepje hoger vind je vooraan een ruime, lichte kinderkamer met originele parketvloer, en achteraan nóg eentje. Hier vind je bovendien ook nog een heuse mezzanine waar je kunt rechtstaan. Ideaal als extra speel- of logeerplek, of om een bureautje te zetten. Alles is hier tiptop afgewerkt, net als in de rest van het huis.

Bonus: het huis werd volledig gerenoveerd in 2016, en de huidige eigenaars zijn de eerste sinds die verbouwing. Ook het dak werd geïsoleerd, er is overal dubbele beglazing en de elektriciteit is conform. Geen verborgen zorgen hier, enkel genieten!

Met z’n mobiscore van 9.6 koop je een topper van formaat: vlakbij het Nachtegalenpark, Pulhof school, de bakker (zondagse pistoleekes: check!) en de autosnelweg.

Weetje: de babyfoon reikt tot in de Chasse Royale, een cafeetje aan de overkant. Just sayin’.

Maak vliegensvlug een afspraak voordat deze topper voor je neus wordt weggekaapt.

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

condensatie

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

170m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2016

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

284 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Elisabethlaan 120 2600 Berchem

Elisabethlaan 120 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)