verkocht

Berchem

100m²

2 slaapkamers

verkocht

100m²

appartement

Ruim appartement in het groen én vlakbij het centrum

Het centrum van de stad op een boogscheut, de fietsostrade voor je deur, maar ook heel veel groen om je even in alle rust terug te trekken. Ideaal, zeg je? Ook naast de locatie heeft dit appartement alles in huis om je meer dan aangenaam te verrassen: 2 slaapkamers, een ruime, lichte leefruimte en een zuidterrasje.  

Alles waar je van droomt

Een ruime leefruimte, badend in het licht, een open keuken, mooie parketvloer en zicht op groen. Geef toe, dat is toch alles waar jij van droomt. Niet? Hier kom je niet alleen thuis, in dit oord van rust en gezelligheid verwelkom je met veel trots ook je vrienden en familie. Dat de avonden hier supercosy worden, de dinertjes om vingers bij af te likken zullen zijn en de zondagochtenden heerlijk lazy worden, is duidelijk.

Laten we de keuken eens van naderbij bekijken. De witte kasten en leuke metrotegels geven ze een strakke, moderne look. Het ruime, houten werkblad matcht perfect met de parketvloer en zorgt voor een warme touch. En alle apparaten, net zoals het gasvuur, zijn ingebouwd. Een ideale uitnodiging om je foodie skills naar boven te halen dus.

Ingebouwd staat netjes

Even terug naar de start: de hal. Dit is de centrale spil van het appartement. Want van hieruit kan je elke kamer betreden. Achter een van de deuren schuilt geen kamer, maar een ingebouwde kast. Jassen, kuisgerief, gewoon rommel die je nergens anders kwijt kan, vindt hier wel een plekje. Comes in handy!

Nog meer van die handigheid vind je in de bureauruimte. Want hey, daar kan natuurlijk een bureau in, maar waarom maak je er geen hobbyruimte van, een extra dressing of gewoon een heel ruime bergruimte. Kan allemaal!

Baden als een pro

Ongestoord een bad nemen doe je hier als een pro. Ah ja, er is een aparte toiletruimte voorzien. Handig? Ja, zeker! Maar ook schattig, want hier vind je van die mooie terrazzo-like tegeltjes.

Terras om van te dromen

Waar blijft dat terras, horen we je denken. Wel, daar geeft de grote slaapkamer op uit. En dat zuidterras geeft op zijn beurt uit op groen, veel groen. Da’s heerlijk wakker worden én een voorsmaakje van wat volgt als je de deur uitstapt.

De 2de slaapkamer moet niet veel onderdoen. Ietsje kleiner, ja dat wel, maar ideaal en ruim genoeg als kinderkamer.

Welke kant kies je?

Laten we eens ten volle proeven van de omgeving. Wist je dat je hier eigenlijk omsingeld bent? Letterlijk door De Singel en de Ring van Antwerpen, maar figuurlijk door heel veel parken. Het Leeuwerikpark, het Nachtegalenpark, het Brilschanspark, Park Den Brandt, het Middelheimpark. Je zou er keuzestress van krijgen. Of gewoon heel veel goesting om een toertje te joggen of jezelf te trakteren op een koffie in De Melkerij of het MIKA. Schakel gerust over op een aperitiefje want ook voor een lekker restaurant zoals Danieli il Divino, Murni of Chasse Royale hoef je niet ver te gaan.

Klaar? Instappen maar!

Neem gerust dat dessertje trouwens want je hoeft hier geen rekening te houden met onverwachte kosten. De lift en het dak zijn helemaal conform. Je vindt hier alles wat je nodig hebt en het is dan ook nog eens perfect in orde. Instapklaar dekt hier dus echt de lading.

Klaar om voluit te genieten? Laat het ons weten via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

stookolie cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

100m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

204 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Coremansstraat 28 2600 Berchem

Coremansstraat 28 2600 Berchem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)