verkocht

Merksem

160m²

3 slaapkamers

verkocht

160m²

huis

Opbrengsteigendom met 3 afgewerkte appartementen

Vlakbij het mooie Schoten, winkels en het openbaar vervoer, ligt een lichtrijk pand met levenslange garantie op succes. Waarom? Simpel: deze vernieuwbouw is aan de basis aangepakt en elk appartement is tot in de puntjes afgewerkt.

Gelijkvloers met een opstapje

Je zit op het gelijkvloers en toch niet helemaal. Het kleine opstapje geeft net dat hoger gelegen gevoel en daardoor lijkt de straat alweer ver achter jou te liggen. Dat gevoel wordt versterkt als je op het koertje staat. Via het hoge raam in de keuken of het gigaraam in de slaapkamer kom je in deze leuke buitenruimte terecht. Geen grijze betonmuur maar een prachtige houten én stevig geïsoleerde gevel omringt je.

De volledig geïnstalleerde keuken ontvangt je met stijl. Een zacht, modern groene kastkleur, een inductievuur, een ruim werkblad en een bijzonder detail als je naar boven kijkt: een uitgelichte ‘nis’ waar je leuke hebbedingetjes op kunt etaleren.

Van de keuken duik je de moderne en praktische badkamer in. Tot slot zitten alle technische installaties in dit pand overal mooi verborgen achter nette ingemaakte kasten die zelfs geen ingemaakte kasten lijken.

 

 Stijlvol op het eerste

De eerste verdieping heeft dezelfde indeling als het gelijkvloersappartement met dat verschil dat het terras aan de voorkant hier dé grootste troef is.

De afwerkingsgraad is hier ook weer meer dan on point. Denk plinten overal, perfect geschilderd, ventilatie, condensatieketels… Het ademt nieuwbouw. En dat komt doordat deze renovatie echt terug naar de basis is gegaan. De houtconstructie werd afgebroken en maakte plaats voor stevige betonnen welfsels.

Renovatie betekent ook isolatie. En die is hier meer dan serieus genomen. De voor- en achterkant van het gebouw kreeg een extra laag PUR-isolatie van maar liefst 12 cm. Het dak werd volgens alle geldende normen geïsoleerd en de ramen kregen allemaal HR-beglazing.

Hier kan je bovendien met jouw blote voeten over de verwarmde vloer lopen.


De heilige drievuldigheid

Het duplex-appartement op de 2de verdieping heeft dezelfde features als de andere, maar wekt ook nog eens een wauw-gevoel op. En dat heeft te maken met de grote ruimtes, de enorme lichtinval, de grote schuiframen maar vooral met de 3 terrassen. Vooraan, achteraan én aan de slaapkamer.

En misschien ook wel met de slaapkamer die samen met de badkamer een heerlijk, extra verdiepinkje vormt. Het grote schuifraam heeft daar rolluiken zodat je safe and sound zit en de badkamer kreeg een automatisch Velux-raam.

Dat het leven hier rustig mag kabbelen, is al wel duidelijk hè. Doe daar nog lage maandelijkse kosten bij, een berging per appartement in de kelder en voor elke verdieping een plekje in de fietsenberging en je weet dat dit een investering is waar je nooit spijt van zult krijgen.

 

Zin in garantie op rendement zonder werk of extra investeringen? Stuur dan een mailtje naar info@ugly.be.

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

160m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

3

Renovatiejaar:

2021

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Irislei 53 2170 Merksem

Irislei 53 2170 Merksem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)