verkocht

Merksem

75m²

1 slaapkamer

verkocht

75m²

appartement

Übergezellige flat vol licht en warmte 

Niets zo heerlijk als eindelijk je eigen plekje. En zeker wanneer het er dan ook nog eens zo knus en gezellig uitziet als dit eenslaapkamer-appartement op de bovenste verdieping van een klein appartementsgebouw in Merksem.

 

Bubbel boven de drukte

De Bredabaan biedt tal van voordelen. Zo stap je in twee tellen de tram richting Koekenstad op of ben je met de wagen zo in Schoten of Brasschaat. Daarnaast heb je ook een wijd arsenaal aan winkels dat aan je voeten ligt.  

En wanneer je de deur achter je dichttrekt en bovenop de derde verdieping staat, ver weg van alle drukte voel je je net in je eigen bubbel. Heerlijk!

 

Ware leefkeuken

Eens binnen, drop je meteen je spullen op het eiland van de keuken. Die is ontzettend goed uitgerust en heeft tal van kasten waar je al je servies, voedingswaren als je lelijke keukenrobot in verbergen kunt.

Om het hoekje mondt de keuken meteen uit in de rest van de gezellige leefruimte, integraal op parket. Hier is plek voor zowel een groot salon als een eettafel. Met een mooie kast kun je beide delen handig en subtiel opdelen.

Of je laat een tafel voor wat ze is en ontvangt je gasten aan je houten eiland, want dat is groot genoeg. Bovendien heb je de dankzij de handige locatie van de spoelbak nog een gigantisch aanrecht waar je al je gangen op kunt voorbereiden.

 

Zalig licht terras

Eéééén dan heb je nog een leuk plekje over om een eyecatcher van een leeshoekje te maken. Dankzij de grote ramen baadt het appartement in een zee van licht en hoef je niet meteen een leeslampje aan te steken.

Ben je tegen dan in slaap gedommeld, dan slenter je toch gewoon snel naar de slaapkamer achteraan. Ook hier ligt een warme parket aan je voeten. Je kleren moffel je in de ingemaakte kasten (Hoera! Kosten uitgespaard!) en je tanden poets je in je ensuite badkamer. Al dan niet nadat je nog een bad genomen hebt.

Zalig wakker worden doe je niet enkel dankzij de zon die in je gezicht schijnt dankzij het grote raam, maar ook op het aanpalende terrasje. Oh, waren we dat vergeten te zeggen? Yes, je hebt een terras. Met uitzicht op – hou je vast – de Boerentoren én het Centraal Station. 

 

Klaar om vanonder moeders vleugels uit te vliegen? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be.

 

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

75m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

558 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Bredabaan 459 2170 Merksem

Bredabaan 459 2170 Merksem

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)