verkocht

Borgerhout

122m²

2 slaapkamers

verkocht

122m²

appartement

Ruim en prachtig gerenoveerd appartement tussen het Rivierenhof en het Te Boelaerpark

 

Ben jij, net als de rest van Antwerpen, op zoek naar een ruim, vernieuwd appartement, op een boogscheut van het centrum, vlakbij de mooiste Antwerpse parken? Dan is dit your lucky day, want er kwam net weer zo’n buitenkans vrij.

 

Overdonderende ruimtes

 

Wie beneden voor de gevel staat, heeft niet het minste vermoeden, maar eens boven word je omvergeblazen, dat beloven we. De ruimtes zijn niet enkel minutieus gerenoveerd, ze voelen ook stuk voor stuk erg ruim en groots aan. Je krijgt allereerst een warm welkom in de ruime inkomhal met ingemaakte kasten. De prachtig gerenoveerde leefruimte op parket en de keuken zijn groots in alle betekenissen van het woord. Het appartement telt twee evenwaardige, grote slaapkamers, één met dressing.

 

Met zorg en stijl gerenoveerd

De vloeren zijn bedekt met een hoogwaardige, warme parketvloer en in de hyper-geïnstalleerde keuken voelt elke keukenprins en- prinses zich meteen thuis. Maar het paradepaardje is ongetwijfeld de badkamer met mozaïektegeltjes en een inloopdouche waar menig wellnesscentrum terecht jaloers op mag zijn.

 

Heerlijk handig

Er is een trap én een lift en je kunt alle ruimtes perfect verduisteren dankzij de automatische rolluiken. De ingemaakte kasten in de hal (waarachter de aansluiting voor een wasmachine en droogkast staan) maken een berging overbodig en je hoeft ook nooit op zoek naar parkeerplaats. Wie dit appartement scoort, kan optioneel maar liefst 3 autostaanplaatsen aankopen in de Luitenant Lippenslaan 35 voor 35.000 euro.

 

Tussen het Rivierenhof en het Te Boelaerpark

En voor wie dit alles nog niet genoeg is, ook de locatie is erg gegeerd in Antwerpen en ver daarbuiten. Dit klasse appartement ligt op de rand van alles. Op de rand van het Rivierenhof, én het Te Boelaerpark, op de rand van Borgerhout, die van Deurne-Zuid én van het centrum van Antwerpen. Met de fiets, de handige Velo van ’t Stad, de tram of bus ben je overal meteen. De Colruyt ligt op wandelafstand en de Singel brengt je zo naar eender welke op- of afrit van de Ring.

 

Maak snel een afspraak via info@ugly.be en laat je overdonderen. 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

122m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

EPC:

100 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Luitenant Lippenslaan 15 2140 Borgerhout

Luitenant Lippenslaan 15 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)