verkocht

Borgerhout

102m²

2 slaapkamers

verkocht

102m²

huis

Authentiek en prachtig gerenoveerd hoekpand vlak bij Zurenborg

In een rustige straat, tussen de jonge gezinnen, de gezellige buurtwinkels en vlak bij het hippe Zurenborg loert een charmant pand uit 1920… op de hoek. Hier ben je altijd op vakantie of laat je huurders van vakantievibes genieten. Dit is een geweldige investering, wat je er ook mee doet.

Hooked aan comfort en authenticiteit

Een hoekpand heeft altijd een streepje voor als het op gezelligheid aankomt. Leuke hoekjes, onverwachte kantjes. Het verrast altijd. Maar dit huis doet er nog een schepje bovenop. Dit is renovatie met een grote R. Een gigantisch oog voor detail zorgde voor zalig modern comfort, optimale benutting van de ruimtes én de authenticiteit van het pand.

De mooie, lichte tegelvloer is je gastheer en leidt je rond op de benedenverdieping. Doe gerust je jas en schoenen uit. Ze passen perfect in de vestiaire achteraan in de gang. Er is zelfs een handig plekje voorzien onder de trap waar je die logge kinderwagen of step kunt verbergen.

Enter: de volledig geïnstalleerde keuken met Bosch-toestellen. Fris en strak wisselen af met gezellig door de originele moulures en je blik die naar buiten kan afdwalen door het grote raam. Pak een koffietje mee en nestel je je zonovergoten cosy-corner-eetkamer. De ruimte is compact en lijkt toch gigantisch. Dat licht, die marmeren schouw en het contrast met de hagelwitte muren.


Overladen door charme

De originele trap neemt je mee naar charmeoffensief 2: de 1ste verdieping met badkamer en leefruimte waar de ruimtes bohemian chic ademen dankzij de originele houten vloer en de houten deuren die ruw gelaten werden. 

In de badkamer krijg je een traktatie van comfort en trendy stijl. De natuurstenen lavabo’s met ingewerkte kranen zitten daar heel schattig op jouw avondritueel te wachten terwijl de douche je ochtenden opfrist met z’n elegante mozaïektegeltjes.

Op de 2de verdieping krijgt die vakantievibe nog een staartje. Het zou de zolderkamer van een chic kasteel kunnen zijn, maar het is jouw masterbedroom met vide. De 2de kamer is perfect als babykamer, maar kan ook je dressing of bureau worden.

Compact en praktisch

Beneden is er een ruimte waar je je wasmachine, droogkast en andere spullen kunt stockeren.

In 2018 werd het dak volledig vernieuwd – dat werd nog niet in de EPC-score opgenomen – en de elektriciteit is AREI-conform. De nieuwe HR-verwarmingsketel staat in de droge kelder.

Als het op genieten aankomt, kun je hier alle kanten uit: thuis in je coconnetje, op je burenbankje tussen de geveltuinen of een terrasje doen op de Dageraadplaats.

Even de city escapen? De E19 en de E313, Antwerpen Centraal en Antwerpen Berchem brengen je naar andere oorden.

 

Hooked aan dit karaktervolle hoekpand? Een mailtje sturen naar info@ugly.be is wat je te doen staat!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

condensatie

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

102m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Ja

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

379 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Ledeganckstraat 45 2140 Borgerhout

Ledeganckstraat 45 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)