verkocht

Borgerhout

251m²

6 slaapkamers

verkocht

251m²

huis

Dagdromen in art deco-woning met uitzicht op Te Boelaerpark

 

Heel af en toe zijn er buitenkansjes in de vorm van karaktervolle woningen die zelden vrijkomen. Zoals dit prachtige art deco-huis aan het… wait for it… Te Boelaerpark. Bonst je hart al sneller? Zet dan eerst een kamillethee voordat je verder leest.

 

Hier wil je blijven plakken

Te Boelaerpark, art deco, oprit, garage én tuin. Voilà, de troeven in een notendop. En vertelden we je al dat dit huis aan het Te Boelaerpark ligt? Een locatie die zo gegeerd is dat wie ooit de kans krijgt om er te wonen nooit meer weg wil. Naast het groene deken van deze unieke voortuin, dat op je schouders rust wanneer je gezellig tv kijkt, heb je ook een eigen tuin

 

Sierlijke art deco authenticiteit

Binnen weet je niet waar eerst te kijken, naar het gekleurde loodglas in de houten deuren of de visgraatparket of de authentieke houten trapleuning of de ongelooflijk schattige ronde raampjes met loodglas. Akkoord, het huis heeft nog wat opsmukwerk nodig, maar dat kun je regelen.

En ook boven loopt de elegantie verder. In niet één, twee, drie… maar liefst zes (!!) ruime slaapkamers. Trippel je op de al even majestueuze visgraatparket. Die hoef je enkel maar even op te schuren en hij straalt opnieuw de grandeur uit van weleer.

 

Locatie, locatie, locatie

 Beeld je eens in wat je met die zee aan ruimte kunt doen? Daarover dagdromen doe je al joggend in het Te Boelaerpark, pal aan de overkant, in Bar Brul of Café Josée om de hoek of al zwemmend in de zwemvijver van het Boekenbergpark, iets verderop. 

Met het openbaar vervoer of met de fiets ben je in een wip aan het treinstation van Berchem of met de auto rijd je meteen de autosnelweg op. Veel gerief om in en uit te laden? Zet je auto dan gewoon even op je oprit of gebruik de afstandsbediening en laat de garagepoort automatisch openrollen.

 

Show some love

Waar je geen omzien meer naar hebt, dat is de praktische keuken beneden. Die mondt uit op je idyllische terras. En de badkamer op de eerste verdieping. Die is stijlvol vernieuwd en helemaal in lijn met de vroegere art deco-stijl. Denk ronde vormen en gele vierkanten Winckelmans-tegeltjes. Ze blenden mooi tegen het groene canvas waarop je vanuit je raam uitkijkt.

Ja maar, zijn oude huizen wel zo energiezuinig? De achtergevel is alvast volledig geïsoleerd en bedekt is met houten panelen. Van zodra je je stookolieketel vervangt door een gasaansluiting zakt de rekening helemaal omlaag. En aangezien je best toch nog alle muren bezet, biedt dat je ook de opportuniteit om gelijk de elektriciteit conform te maken. 

Heb jij een zwak voor stijlvolle authenticiteit en ben je sterk in klussen? Maak dan zeker een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

stookolie cv

Overzicht

Woonoppervlakte:

251m²

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Tuin:

Ja

Terras:

83

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

395 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Karel van de Woestijnelei 25 2140 Borgerhout

Karel van de Woestijnelei 25 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)