verkocht

Borgerhout

88m²

2 slaapkamers

verkocht

88m²

huis

Schattig huisje met tuin net achter het hippe Krugerplein

 

In een gegeerde, bruisende wijk van Borgerhout, net om de hoek van Bar Leon, vind je dit kleine huisje met een verrassende indeling. Inclusief twee slaapkamers, veel licht, een tuintje én een terras. En dat op een toplocatie.

 

‘Zoek naar de vier-op-een-rij-huisjes’, zo loods je binnenkort jouw vrienden naar jouw nieuwe stulpje. Je kunt er niet naast kijken, want het maakt deel uit van een reeks van vier exact dezelfde huisjes. Het jouwe met groen omgeven. Van een indrukwekkend welkom gesproken!

 

Eentje met karakter

 

Je fiets stal je bij het binnenkomen gewoon in de inkomhal, handig. Ietwat ongewoon, maar heel praktisch is de badkamer met wc vooraan rechts. Ideaal voor een snelle douche alvorens je je neervleit in de zetel met zicht op de tuin.

Vanuit die lichte leefruimte, met een mooie, houten vloer, zit je zo in de tuin: deur open en genieten maar. De verschillende ‘verhoogjes’ zijn ideaal voor een apero met vrienden, of een namiddagje relaxen.

 

Trapje op, trapje af

 

Geheime kelder? Check! Via een verscholen trapje in de vloer stap je hier naar beneden. Onder een gewelfd plafond heb je voldoende bergruimte voor heel wat pintjes, een diepvries, of rommel die je liever uit het zicht houdt.

Via een ander trapje naar boven kom je in de eigenzinnige keuken terecht, die je perfect zo kunt houden, of renoveert naar jouw smaak. Van hieruit stap je zo het terras op voor een diner in de avondzon. Met wat kruidenbakken en enkele mooie planten creëer je hier een gezellig groen hoekje.

Aan de straatkant is er plaats voor een bureau, of een extra zithoek. Keuze te over! Trapje op en je zit in de gezellige slaapkamer, onder het schuine dak. Mét veluxramen, zodat je ’s morgens meteen kunt zien wat voor weer het is.

Via een kast, die ook dienst doet als trap – handig! –  wandel je tot in de nok, waar je nog een extra kamer vindt, die je ook kunt inrichten als dressing bijvoorbeeld.

 

Hippe hotspot vlakbij alles

 

Qua buurt heb je hier de hoofdvogel afgeschoten. Je zit hier namelijk om de hoek van het toffe Krügerplein, met z’n Bar Leon, ijssalon Borgo Gelato, heel wat winkels nabij én vlakbij de singel en de op- en afritten van de autosnelweg.

Stedenbouwkundige informatie in aanvraag.

 

Benieuwd geworden? Maak dan vliegensvlug een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

88m²

Aantal slaapkamers:

2

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Tuin:

Ja

Terras:

17

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

152 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gijselsstraat 107 2140 Borgerhout

Gijselsstraat 107 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)