verkocht

Antwerpen Borgerhout

150m²

4 slaapkamers

verkocht

150m²

huis

Twee ruime appartementen mét tuin én garage in Borgerhout

Droom je van een ideale opbrengsteigendom of ben je al een tijdje op zoek naar een kangoeroewoning? Dan geven wij je 4 redenen waarom dit kleine appartementsgebouw de moeite waard is om eens van dichtbij te bekijken.

 

  1. De locatie: dichtbij stad én groen

Elke dag, maar dan ook elke dag komen hier jonge gezinnen bij wonen. En wat nog beter is? Een residentiële buurt betekent rust op momenten dat je het wilt en gezelligheid wanneer je het nodig hebt.

Op wandelafstand ben je niet enkel meteen aan ons kantoor (heb je nog interieurspullen nodig, hou dan maar alvast even halt), maar ook aan leuke restaurants en cafés zoals Table d’Ho of Bar Brul. Joggen of ravotten met je kroost doe je met plezier in het Te Boelaerpark.

En wie zin heeft om meer exotische bestemmingen te verkennen, springt op de fiets en bevindt zich in no time op Zurenborg of in de Koekenstad. Met de auto ben je dan weer meteen aan de oprit van de autosnelweg en ook de tram en de trein zijn niet ver weg.

  1. Zoveel ruimte!

Hier is plek zat! Niet enkel telt het gebouw twee ruime appartementen en een grote garage, beide appartementen zijn op dezelfde manier ingedeeld en hebben telkens twee evenwaardige slaapkamers aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin (maar daarover zo dadelijk meer) en een tof terrasje. 

Vooraan vind je een grote met licht overladen leefruimte. En licht is er met overvloed want de overkant reikt ver weg en er is lang geen overbuur te zien. 

In de living kun je perfect een mooie eettafel en een gezellig salon installeren. Zie je al je familie en vrienden hier al samen een glas drinken?

Naast de living zit de keuken in een pijpje. Makkelijk, uit het zicht van je bezoekers. Beide keukens hebben een groot raam, zonder inkijk, dus denk licht, licht, licht! De ene keuken renoveer je best, maar de andere is modern en staat klaar om een likkebaardend feestmaal te bereiden.

 

Idem voor beide badkamers die zich aan de zijkant van het appartement bevinden. Net zoals de berging.

 

  1. Doe je eigen zin

Ja, je hebt nog wel wat renovatiewerk, maar komaan, zo’n handige indeling en tonnen lichtinval kom je niet in elk appartement tegen. En zo kun je er wel integraal je zin mee doen en betaal je niet voor een interieur dat je toch niet mooi vindt (en alsnog zou verbouwen).

Ons advies? Woon in het appartement op de eerste verdieping terwijl je het appartement op het bovenste verbouwt. Leg een nieuwe vloer, installeer een nieuwe keuken en badkamer en schilder alles in frisse kleuren.

Aan jou de keuze of je beide appartementen wilt verhuren of er in eentje zelf wonen en het andere verhuren of gebruiken als kangoeroewoning voor mama of papa.

 

  1. Ge-wel-di-ge tuin

Ah ja, en wat we ook zeker zouden doen? Plaats een handige trap tussen de verdiepingen en de prachtige tuin. Zo wordt die tuin ook deel van je appartement(en). Nu kun je er enkel naartoe via de garage en dat is misschien toch niet altijd even handig.

En in deze tuin wil je echt wel veel zijn. Een zalige gazon is omringd met weelderige planten en een boom. Ja, een eigen boom! En rondom jou zijn er nog meer bomen van de buren.

 

Waarop wacht je? Laat deze kans niet schieten en maak een afspraak via info@ugly.be.

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Overzicht

Woonoppervlakte:

150m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Tuin:

Ja

Terras:

77

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

nee

EPC:

341 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Duivelshofstraat 57 2140 Antwerpen Borgerhout

Duivelshofstraat 57 2140 Antwerpen Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)