verkocht

Borgerhout

53m²

1 slaapkamer

verkocht

53m²

appartement

Volledig gerenoveerd en trendy gelijkvloers loft-appartement met koer

Achter een prachtige, authentieke gevel in Borgerhout zit een gerenoveerde parel verborgen. Het appartement op het gelijkvloers werd van A tot Z onder handen genomen en voorzien van trendy en duurzame materialen. Een prachtig plaatje met lage verbruikskosten. Nee hoor, da’s niet te mooi om waar te zijn.

Nieuw nieuw nieuw

Dat de gevel van het pand klasse en authenticiteit uitstraalt is ontegensprekelijk. De rode bakstenen met polychrome tegelaccentjes zijn zo uitnodigend dat je bijna niet anders kunt dan nieuwsgierig binnenkijken. En als je dat doet, kom je eerst terecht in een mooie inkomhal met authentieke houten trap en terrazzotegels. Ik hoor je nu al “wauw” denken. Wacht tot je het prachtige interieur uit de boekskes hebt gezien!

Het appartement werd samen met de rest van het gebouw all the way gerenoveerd. Dat betekent een stevige basis met een nieuw dak, nieuwe beglazing en elektriciteit en een gloednieuwe condenserende gasketel. Maar ook een gloednieuwe, volledig uitgeruste, witte keuken, een badkamer met regendouche en thermostatische kraan en heel veel aandacht voor duurzame, trendy materialen. Zo lopen de terrazzotegels bijvoorbeeld in heel het appartement door. Denk aan een hippe hotelkamer en je komt nog niet in de buurt van wat deze plek te bieden heeft. Om maar te zeggen dat een renovatie van A tot Z zowaar een understatement is.

Loft style

In dit appartement krijg je een instant loftgevoel: de keuken, de leefruimte en zelfs de slaapkamer lopen in elkaar over. Als je op je slaapprivacy gesteld bent, dan geeft een leuk gordijn er makkelijk een kamergevoel aan.

 

Achter de slaapkamer vind je de badkamer met z’n regendouche én RVS-kranen die uit de muur komen. Da’s duurzaam, ja, maar vooral trendy as hell.

 

Wil je die mooie open ruimte niet bezaaien met spullen? Dan biedt de kelder soelaas. Je hebt er een eigen ruimte die je tsjokvol spullen kunt steken. Hier kan je ook je wasmachine en droogkast plaatsen, handig!

 

Let’s go outside

 

Via de leefruimte kom je op een überschatttig koertje terecht. Dat kreeg, net als de zij- en achtergevel, een afwerking met witte crepi. Fancy schmancy en een ongelooflijke troef van dit appartement!  

 

Wil je liever de buitenlucht van de buurt opsnuiven? Dan kom je in het baken van rust van de Beekstraat terecht. Een gezellige straat in het levendige Borgerhout. Je bent vlakbij het hippe Bar Chapel, de gezellige etnische winkels, trendy restaurants, supermarkten… en toch heb je hier een rustig dorpsgevoel. Heerlijk is dat. Toch?

 

Wil jij hip en trendy wonen? Laat het ons weten via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

53m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2021

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

218 kwh/m²/j

Beekstraat 42 2140 Borgerhout

Beekstraat 42 2140 Borgerhout

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)