verkocht

Deurne

254m²

5 slaapkamers

verkocht

254m²

huis

Authentiek herenhuis met tuin, 5 slaapkamers en veel charme

Er was eens… zo begint elk sprookje en ook het verhaal van dit prachtige herenhuis in Deurne. Laat je verleiden door de pure charme van de schitterende gevel, de originele vloeren, deuren en schouwen en trap. Word overtuigd door 5 (ja 5!) slaapkamers, de grote privétuin en het moderne comfort.
 

Verleidelijke charme  

Elke romantische ziel zal zwichten voor dit sprookjesachtige pand. Als je voor de eclectische gevel staat, voel je je Assepoester die haar prince charming anytime zal ontmoeten. En vergis je niet, de gevel is geen misleidende façade. Nee, ook achter die gevel bevindt zich de wonderlijke wereld van weleer, aangevuld met modern comfort.

Denk aan authentieke houten vloeren in perfecte staat, de mooiste, kleurrijke cementtegels in de hal en de eetkamer, molures die je verwelkomen in de ruime gang en de leefruimte, en je in slaap wiegen in de slaapkamers, verfijnde raampartijen en talloze marmeren schouwen. Do we need to say more?

 

Slapen als een roosje

 
Dit huis is niet alleen prachtig, het is ook ruim. En daar droomt iedereen van, toch? Met maar liefst 254 m2 bewoonbare oppervlakte kun jij hier je droomleven uitbouwen. Het hoeft je niet te verbazen dat er hier ook heel wat slaapruimte is: 5 kamers alsjeblieft, dankjewel!

Een van die ruimtes beneemt de volledige bovenverdieping. Een grote zolderkamer die je zelfs tot bureau, sport- of hobbyruimte kunt omdopen. Het is jouw paleis, jij kiest!

Ook de badkamer is groot en… rood. Jawel, je beleeft hier een kleurrijk verhaal. Of je vervangt of overschildert ze als het voor jou wat meer ingetogen mag zijn.

 

Tuin zonder inkijk

 

Wie in de stad een tuin heeft, is al een lucky bastard. Als het dan ook nog eens een tuin is zonder inkijk hoor je bij de happy few. Wel, hier leef je happily ever after dankzij hoge muren en westelijke oriëntatie. Dat betekent veel zon, veel groen, veel genieten!

 

Vooraan verhult een nette haag een overdekte fietsenstalling die het huis nog een extra troef en charme geeft. Een praktisch voortuintje noemen we dat. 

 

Return on investment

 

In dit huis van 1913 werd geïnvesteerd en daar pluk jij de vruchten van. Alle ramen werden vervangen en kregen dubbele beglazing. De keuken werd volledig vernieuwd, de bovenverdieping werd helemaal onder handen genomen en de ketel is in 2016 vervangen.

 

Als je dacht alles te hebben gezien, duikt er nog een toptroef op: het huis is onderkelderd

 

Helemaal wild van dit droomhuis? Laat het ons snel weten via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

254m²

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Terras:

64

Inlichtingen

EPC:

386 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Stevenslei 23 2100 Deurne

Stevenslei 23 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)