verkocht

Deurne

143m²

4 slaapkamers

verkocht

143m²

huis

Ubergezellig huisje in hartje Deurne

 

Welkom in een van de knuste huisjes van Deurne. Laat je niet misleiden door de grootte op het eerste gezicht. Want achter een frisse gevel schuilt een charmante woning met maar liefst vier slaapkamers én een weelderige tuin.

 

Knusse living met mooie boog

Schud je natte jas uit in het aparte inkomhalletje voordat je droog in de warme, gezellige leefruimte binnenwandelt. En nee, niet enkel die zachte zetel zit daar voor iets tussen.

Het is net de L-vorm van de leefruimte die ervoor zorgt dat je een lange muur krijgt waartegen je een grote kast kunt plaatsen. Dat die kast niet voortdurend je gezichtsveld verspert is helemaal te danken aan de originele boog die de leefruimte een extra gemoedelijk cachet bezorgt.

Maar ook de indeling van zithoek en eetkamer creëert een organisch huislijk gevoel, met aan de ene kant uitzicht op je voortuintje en aan de andere kant lichtinval van je tuin.

En dan de details: een heerlijke houten plankenvloer die (spoiler alert) doorheen het héle huis loopt en een superschattig gaskacheltje in de hoek. Die er trouwens enkel en alleen voor zijn charmante zelf en jouw romantisch alter ego staat, want overal is er centrale verwarming voorzien.

 

Keukentje met groene view

Achteraan loop je door tot een heel praktisch keukentje, met opbergruimte tot tegen het plafond. Koken doe je hier op gas. En dan, simsalabim, lijkt je keuken optisch groter dankzij het uitzicht op de zalige tuin.

Via een zijdeur sta je in een wip buiten. Technisch gezien is het een koer ja, maar dankzij al die weelderige planten en struiken zit je hier meer in het groen dan in sommige stadstuintjes. Barbecue in de zomer of de krant lezen in een herfstzonnetje terwijl de bladeren blozen van plezier? Dat kan hier dankzij de Zuidwestelijke ligging allemaal.

 

Zo veel (opberg)ruimte

Eens boven kom je in twee slaapkamers die identiek even groot zijn. En we zeiden het al, ook hier zijn de gezellige houten vloeren er weer. Ideaal als slaapkamer met bijhorende dressing uiteraard. De ruime badkamer met twee wastafels, wc en een bad heeft stiekem zelfs nog extra opbergruimte.

Niets is wat het lijkt in dit huis, want de houten trap leidt nog naar een tweede verdieping met nog eens twee slaapkamers én een extra opbergkamer. Je gaat nog spullen moeten gaan bijkopen om alles te vullen, want er is ook nog eens grote staankelder onder dit huis.

 

Supercentraal

En dan hebben we het nog niet over de ligging gehad. In hartje Deurne lijk je bijna op een eilandje te zitten op dit rustig pleintje. Om de hoek zit je echter zo op de autosnelweg richting Brussel of Luik of op de tram naar de stad. 

 

Geen verborgen addertjes

Je hoort het al. Met enkele extra investeringen zoals een nieuwe gasketel, aanpassingen van de elektriciteit, drie nieuwe Veluxramen en isolatie onder het schuine dak vormt dit een ideale gezinswoning. 

 

Benieuwd hoe dit übergezellige huisje er in het echt uitziet? Maak dan vliegensvlug een afspraak via info@ugly.be  

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas

Overzicht

Woonoppervlakte:

143m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Tuin:

Ja

Terras:

39

Inlichtingen

EPC:

371 kwh/m²/j

Jozef Nellenslei 5 2100 Deurne

Jozef Nellenslei 5 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)