verkocht

Deurne

51m²

1 slaapkamer

verkocht

51m²

appartement

Gezellig appartement met zuiderterras en indrukwekkend uitzicht

 

Een vergezicht om bij weg te dromen. Een knus plekje dat roept om mooie spulletjes in te zetten. Een terras om elke dag je nodige portie zon te tanken. Wedden dat jij voor dit dakappartement zal staan popelen?  

 

Je eigen stek

 

Ben je happy single of happy together? Het heeft alles in huis om er in beide gevallen een gezellige thuis van te maken.

De elektriciteit is volledig conform dus je hoeft geen onverwachte kosten te vrezen. Dat uitgespaarde geld kun je ongegeneerd aan mooie meubels en toffe spulletjes spenderen.

 

Zonneterras with a view

 

De troef van dit appartement? Daar zijn we het unaniem over eens: het terras. Wat een topper! Pal in de middagzon, groot en met een zicht dat nooit verveelt. Een paar comfy zetels, wat planten en kaarsjes dabei en… dan uiteraard… wine please! Als je hier geen zonneklopper wordt, weten wij het ook niet.

Dankzij de brede Boterlaarbaan heb je geen inkijk en omdat je helemaal bovenaan in het appartementsgebouw zit, heb je vooral een geweldig uitzicht op Deurne Zuid. Hier geraak je niet op uitgekeken.

De zoete lichtinval

 

Het appartement is niet gigantisch, maar dankzij het grote raam in de leefruimte krijg je wel gigantisch veel licht binnen en meteen ook een heel ruim gevoel. Doordat het extra eetplekje als een verrassing om de hoek komt piepen, wordt dat gevoel alleen nog maar versterkt.

De lange vensterbank is dan weer ideaal om ook tijdens de minder warme seizoenen het buitengevoel naar binnen te halen. Zon liefhebbende planten zijn je er eeuwig dankbaar voor. Nestel je in een gezellig zeteltje, voetjes omhoog, boekje in de hand en you’re in urban heaven!

 

Authentieke details

 

Vanuit de woonkamer kun je alle kanten op. Achter de eerste deur schuilt een badkamer met ligbad, leuke tegelvloer en old-school-tegeltjes. Hier kun je ook je wasmachine kwijt.

De tweede deur brengt je in de slaapkamer. De houten vloer maakt hem instant supergezellig en warm.

En achter de derde deur zit de keuken. Deze schattige ruimte heeft ook een mooi tegelvloertje en biedt plek voor een vaatwasser, koelkast en vuur. Je kunt deze toestellen naar eigen smaak nog toevoegen.

 

Vlakbij alles

 

You name it en het is dichtbij. Supermarkten? De Lidl, Colruyt, Delhaize en Aldi liggen letterlijk om de hoek. Op de Herentalsebaan kun je dan weer terecht voor leuke buurtwinkels.

Het openbaar vervoer rijdt voor je deur en brengt je recht naar het centrum. Als je liever de wagen neemt, ben je voor je het weet op grote invalswegen. En als kers op de taart: het Rivierenhof ligt op 5 minuten wandelen.

En? Sta je al te popelen van ongeduld? Contacteer ons snel via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

51m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

425 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Boterlaarbaan 27/29 2100 Deurne

Boterlaarbaan 27/29 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)