verkocht

Deurne

102m²

2 slaapkamers

verkocht

102m²

appartement

Instapklaar en ruim appartement vlakbij Boekenberg- en Te Boelaerpark

De 3de verdieping in een mooi onderhouden gebouw, één van de meest geliefde buurten van Antwerpen, een terras met uitzicht op het Boekenbergpark, 100m2 en 2 slaapkamers en een dressing. Dat zijn de troeven van een veelbelovende woning. En dan hebben we nog niet verteld dat het perfect onderhouden en gerenoveerde appartement ook nog eens lage kosten heeft en puur comfort uitstraalt.

Geen werk meer

In de 11 jaar dat de vorige eigenaars hier woonden, namen ze zowat alles onder handen. De badkamer en de keuken werden vernieuwd. De ramen werden vervangen door exemplaren met thermische en akoestische isolatie en kregen aluminium profielen. Het appartement is voorzien van elektrische rolluiken of stores voorzien, handig!
Die frisse wind bracht ook nieuwe vloeren: een mix van parket, laminaat en tegels zorgt voor een leuk, gevarieerd patroon. Verder werd ook het dak onder handen genomen in 2012 en voldoet het bijgevolg aan de huidige isolatienormen.
De elektriciteit is volledig gemoderniseerd met als kers op de taart vloerverwarming in de badkamer. Een extra warm bad nemen, noemen ze dat. En dan ook het aparte toilet niet te vergeten. Ook dat is nieuw, nieuw, nieuw.

Lig je goed?

Mijn thuis is waar… juist, je zalig kunt ontspannen. En da’s hier geen issue: een ontspannend bad nemen, heerlijk slapen in één van de 2 ruime kamers met uitzicht op het groen van het park of een dutje op het terras. Vervang dat dutje gerust door een ochtendlijke koffie, miniyogasessie of gazetje lezen. Die ochtendzon doet je de rest van de dag knallen.
Als je toch liever met de beide voeten op de grond staat, doe je dat hier binnen de 2 minuten in het Boekenbergpark. Dat staan kun je gerust vervangen door lopen. Probeer eens de combo met het Te Boelaerpark. Heb je niks met lopen? Dan is een paar baantjes trekken in de zwemvijver van het park of een tennisballetje gooien misschien wel je ding. Gewoon langs die sportievelingen wandelen kan natuurlijk ook.
Anyway, nu de calorieën er zullen afvliegen, kun je je zonder enig schuldgevoel trakteren op een heerlijke koffiekoek van de bakker om de hoek met een al even smakelijke naam: De Vloere Pistolee. Of op een gezellige lunch of aperitief in het park. Of passeer eens langs de zomerbar of een festivalletje in het Te Boelaerpark. Hadden we al gezegd dat het hier gezellig wonen is?

Lage kosten en een investering

Je portemonnee zal het hier ook very cosy vinden. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten liggen superlaag: 150 euro voor water, verwarming en alle gemeenschappelijke kosten voor de lift, klusjes, verwarming en licht van de gang… Da’s een koopje!

Met het geld dat je daarmee uitspaart, kun je bijvoorbeeld investeren in de garagebox. Voor 20.000 euro staan jouw auto en eventueel fietsen veilig en droog. Dat doen die laatste ook evengoed in de gemeenschappelijke fietsenstalling, trouwens.

Liever op pad met tram of bus? Die passeren recht voor je deur!

Zin om van een comfortabel leven te genieten? Laat het ons snel weten via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

102m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

217 kwh/m²/j

Boekenberglei 169 2100 Deurne

Boekenberglei 169 2100 Deurne

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)