verkocht

Antwerpen

148m²

4 slaapkamers

verkocht

148m²

huis

Charmante, gerenoveerde burgerwoning vlak bij Park Spoor Noord  

 

Hotspot Park Spoor Noord heeft een hoogst charmant huis in de aanbieding. Een gerenoveerde burgerwoning met 4 slaapkamers en heerlijk modern wooncomfort. Je koters kunnen zich in de ruime living of het stadstuintje uitleven terwijl jij je intussen ontspant en geniet van het oh zo geweldige leven in de stad.   

 

Kom thuis

 

‘Very charming’ is het etiket dat je zo op deze gezellige, ruime burgerwoning zal kleven. De gele bakstenen gevel met ingelegd mozaïekaccent nemen je meteen mee in een gezellige vibe. De houten trap, de houten vloeren, deuren en raamkozijnen en de sierlijke molures brengen je naar een ver vervlogen tijd.

 

De woning behield het originele karakter maar werd tegelijkertijd ook volledig vernieuwd. Je moet hier aan niks meer denken. Alles is in orde. De elektriciteit is conform, er is centrale verwarming op aardgas en de condensatieketel dateert van 2018. De muren kregen zelfs allemaal, in afwachting van jouw komst, een likje verf.

 

Iedereen vindt z’n plek

 

Dit huis verrast je door z’n ruimte. De inkomhal biedt soelaas aan wie een schoenenverslaving heeft. Die kun je hier makkelijk, samen met je jassen en als je wilt zelfs je fiets, kwijt. Via de deur kom je in de leefruimte terecht. Daar word je getrakteerd op veel licht dankzij de grote raampartij en de extra lichtstraat. Als je verder doorwandelt, zie je pas echt welk vlees je hier in de kuip hebt.

Hier verbreedt niet alleen de living, maar ook ongetwijfeld jouw horizon. Die kast die je al lang wilt kopen… die vinden hier allemaal hun plek. En tussen al jouw mooie spullen, kunnen je koters zich ook nog eens ongestoord uitleven. 

Als ze het echt te bont maken, zwier je ze de stadskoer op. Daar maak je in no time een gezellige, groene oase van. Wedden dat ‘there’s no place like home’ jouw leuze wordt? Op diezelfde gelijkvloerse verdieping bevindt zich ook nog een ruime leefkeuken. De keuken is voorzien van alle nodige comfort. Denk inductievuur, pyrolyseoven, microgolfoven, vaatwasmachine… 

 

De gezelligheid van hout

 

De stijlvolle, originele houten trap brengt je naar het tussenbordes. Daar vind je een apart gastentoilet en de badkamer. En in die badkamer zit ook weer dat moderne comfort: een dubbele lavabo, ligbad en douche en een ingewerkte kast waar je ongezien je was- en droogmachine in kunt opbergen. Orde en netheid: check!

 

Je zag het al, het hout van de deuren is in prima staat en geeft je huis een ziel. De houten vloeren in de slaapkamers doen daar een ruime schep bovenop. Toch nog nood aan extra stockage? No worries! Het huis is volledig onderkelderd.

 

Wil jij verhuizen en gewoon gelijk thuiskomen? Boek dan snel je afspraak via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

148m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Voorkoop recht:

Ja

EPC:

292 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Vlagstraat 77 2060 Antwerpen

Vlagstraat 77 2060 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)