verkocht

Antwerpen

130m²

3 slaapkamers

verkocht

130m²

appartement

Groots drie-slaapkamerappartement midden in het hart van Antwerpen

Ruimte, licht én rust midden, maar dan ook midden in bruisend Antwerpen. Onmogelijk? Bijna. Wij vonden een grootse parel met 3 slaapkamers en 2 badkamers badend in het licht op wandelafstand van de Rooseveltplaats én Park Spoor Noord.Rust en licht
middenin de bedrijvigheid

Je houdt van het stadsleven met een hoofdletter S, maar de volumeknop mag uit wanneer je thuiskomt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Eens je de deur achter je dichttrekt, baad je in een oase van ruimte, licht én rust.

Een grootse parel

Deze ruime woonst van maar liefst 130 m² heeft metershoge plafonds en houten vloeren. Overal. Er zijn 3 ruime en lichte slaapkamers, 2 badkamers, de leefruimte bestaat uit twee delen, de open keuken baadt in het licht en bijna alle deuren zijn van glas.

Herenhuiselegantie met luxueus comfort

Dit appartement combineert de warmte en elegantie van een herenhuis met een heerlijke eigentijdse luxe. De keuken is tiptop geïnstalleerd met oven én stoomoven, een microgolfoven, 4 gaspitten op een prachtige rij en een vaatwasser. In de slaapkamers berg je spullen op in eigenwijze ingemaakte kasten en je hebt de keuze tussen een bad en douche. Er is een berging, een apart toilet en je neemt de lift wanneer jij dat wil.

Co-housing mogelijkheden

Geldt voor jou ‘sharing is caring’, dan kan je deze pracht ook moeiteloos delen. De slaapkamers liggen ruim uit elkaar en hebben elk hun eigen badkamer. Al de rest is groots, dat wist je al.

Midden in het hart van Antwerpen

Het is de perfecte thuis voor echte stadsmussen die graag midden in de bruisende stad wonen. Hier woon je op wandelafstand van de Rooseveltplaats en Park Spoor Noord, de UGC, het Centraal Station, de Meir, de De Keyserlei en alle rest.

Overdonderd? Mail ons op info@ugly.be en we maken een afspraak.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

130m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

290 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Van Maerlantstraat 7 2060 Antwerpen

Van Maerlantstraat 7 2060 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)