verkocht

Antwerpen

54m²

1 slaapkamer

verkocht

54m²

appartement

Sfeervol instapklaar appartement vlak bij Park Spoor Noord

Gezellige ruimtes, sfeervolle hoekjes, mooie parket, een speels niveauverschil. Ze maken dit startersappartement een ‘mine, mine, mine!’ van jewelste. Park Spoor Noord is je achtertuin en de garantie op hipness en een bruisend stadsleven.  

 

Gezellige city escape

De sfeer en gezelligheid van dit fijne appartement op de 2e verdieping komen je al tegemoet zelfs als je nog niet binnen bent. De leuke tegels en de grote raampartijen van de vier appartementen geven de gevel een bijzondere look. De ruwe, witgekaleide bakstenen in de gerenoveerde inkomhal roepen ‘take a picture, please!’

 

En dan wandel je binnen en voel je je gelijk thuis. Hoe dat komt? Door de in het oog springende schouw onder andere. Ze geeft samen met de mooie parket karakter en pit aan deze little city escape. Doe daar nog de witgekaleide bakstenen bij, overgiet het geheel met een gigaraam en leg het op een bedje van ochtendlijke zonnestralen en een leuk uitzicht en je hebt een cosy corner waar het hart van veel city lovers sneller van gaat slaan.

 

Klein maar piekfijn

Niet te groot en gezellige hoekjes die vragen om dat vintage kastje uit de Kringwinkel, dat vaasje van de rommelmarkt en dat designrekje dat je in een conceptstore op de kop wist te tikken.

 

Het appartement werd in 2017 volledig gerenoveerd en kreeg een nieuwe keuken en een tot-in-de-puntjes-badkamer met een moderne douche en een leuk badkamermeubel. Ook de dingen die je niet ziet, maar wel grote kosten met zich kunnen meebrengen, werden in orde gebracht: de elektriciteit is conform, de ketel is nieuw en het dak werd geïsoleerd. Oh ja, en de maandelijkse kosten liggen laag want er zijn maar 4 appartementen in het gebouw.

 

Hoger, lager

De slaapkamer geeft het appartement een onverwachte wending. Via een trapje daal je af naar dromenland. Er schuilt zelfs nog een opbergruimte achter het gordijn op deze verdieping. Geen rommel in het zicht dus. Ben je een echt spullenmens? Dan kan je die ook nog kwijt in de kelder. Daar ligt nog een stockageruimte te wachten om gevuld te worden.

 

De opgewaardeerde buurt tilt dit appartement dan weer figuurlijk naar een hoger niveau. In de straat zelf vind je de Brandbar voor hippe koffie, Crumbles & Beans voor homemade ontbijt en lunch en een klassieker voor de culinaire fijnproever: Bistrot du Nord. Meer into een fris neuzeke? Dan wandel je richting Park Spoor Noord, het Eilandje of je fietst naar het centrum. Hier gebeurt het, jongens, zoveel is zeker!  

3, 2, 1, start! Grijp je kans en stuur ons een mailtje via info@ugly.be.

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

condensatie

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

54m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Voorkoop recht:

Ja

EPC:

153 kwh/m²/j

Lange Dijkstraat 33 2060 Antwerpen

Lange Dijkstraat 33 2060 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)