verkocht

Antwerpen

50m²

1 slaapkamer

verkocht

50m²

appartement

Gezellig en licht appartement met gedeelde tuin

Wil je niks missen van the big city life, maar teken je ook graag voor een avond gezellig genieten in de tuin? Sta je te popelen om je eerste eigen appartement te kopen, maar heb je geen zin in hoge kosten? Dan is dit appartement in hartje BoHo op jouw lijf geschreven!

De Provence in je tuin

Dit is een appartement op de 2de verdieping en toch heeft het een tuin. Huh? Ja, dat lees je goed. Via een klein, charmant steegje, waar je trouwens je fiets veilig kunt stallen, kom je terecht in de gemeenschappelijke tuin die je zo naar de Provence katapulteert. Ruwe bakstenen muur, mooie keitjes, een prachtige boom et… du soleil. Een barbecue met de buren, een koffietje en de krant om de dag goed te beginnen, … Eh oui, dat is leven als god in… 2060 Antwerpen.  

De wereld in je broekzak

In een dorp vind je een Kerkstraat altijd pal in het centrum. Wel, in 2060 Antwerpen is dat exact zo. Hier, net op de grens met Borgerhout, voel je alles bruisen. Geen zin in koken? Bar Brutal, Den Truiventros of Bar Luca to the rescue! Mag het wat exotischer? Dan vind je zeker inspiratie bij de Marokkaanse visrestaurants en winkels op de Turnhoutsebaan. En wedden dat het legendarische café De Kroon jouw stamkroeg wordt? Maar ook al het andere heerlijks wat de stad je te bieden heeft, ligt op een steenworp. Met een Velostation, de bus, de tram en zelfs de trein in de buurt hoef jij nooit lang onderweg te zijn.

Heerlijk thuiskomen

En dan, na zo’n heerlijk uitje thuiskomen in je eigen, gezellige stekje. Even opfrissen onder de moderne regendouche en dan neerploffen in de zetel om je favoriete serie te bingewatchen. I-de-aal! Of ben jij van het gezellige, sociale type en nodig je al eens graag wat vrienden uit? Daar is de gezellige leefruimte met een overload aan zonlicht perfect voor. De eettafel staat letterlijk naast de keuken. Dus terwijl jij in de kookpotten roert, volg je de gesprekken van je vrienden op de voet. En na dat etentje kan alles rechtstreeks de vaatwasser in. Handig!

Slapen op beide oren

Hoe bruisend de omgeving ook is, jouw slaapkamer is een plek van pure rust. De ruime kamer bevindt zich namelijk aan de tuinkant. En weet je wat je slaap nog zal bevorderen? De lage maandelijkse kosten. Alle nutsvoorzieningen worden apart afgerekend. Nog meer cafébudget dus! En om je leven nog aangenamer te maken is er een aansluiting voor een wasmachine in de gang naar de slaapkamer voorzien. Life is good!

Wil je genieten van zo’n heerlijk stadsleven? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

50m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

195 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Kerkstraat 177 2060 Antwerpen

Kerkstraat 177 2060 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)