verkocht

Antwerpen

92m²

2 slaapkamers

verkocht

92m²

appartement

Gerenoveerd appartement met tonnen licht en karakter in 2020 Antwerpen 

Op de 10de verdieping aan de rand van de stad kom je ogen te kort. Het uitzicht is verbluffend en de binnenkant lijkt rechtstreeks uit een interieurmagazine te komen. Of je nu je 1ste appartement wilt kopen of samen een nest wilt bouwen: dit is een plek die gelijk als thuis voelt.

Zoete lichtinval

Het is het eerste wat opvalt en die indruk blijft je bij: het zonlicht knalt hier binnen en is here to stay. Da’s natuurlijk niet zo gek: dankzij de grote raampartijen krijgt die zon vrij spel. En jij ook. Op de 10de verdieping heb je uiteraard geen inkijk. Shake it like you just don’t care want pottenkijkers zijn hier niet. Enkel de vogels die langsvliegen misschien.

Vanuit je luie zetel in je zo gezellige zithoekje kun je uren turen. En dit is een uitzicht dat nooit verveelt. Maak je agenda al maar vrij want jouw vrienden zullen hier niet weg te slaan zijn.

Begrijpelijk want ze krijgen een overdaad aan charme gepresenteerd. In de inkomhal bijvoorbeeld. Daar kunnen hun jassen gelijk de ingemaakte kast in en lopen ze op authentieke tegels. Die krijgen een mooi vervolg dankzij een prachtige parketvloer in perfecte staat.

Als je vrienden op bezoek zijn hoef jij nooit iets van de fun te missen. Als ze uitgekeken zijn op de stad, komen ze je wel vergezellen in je prachtige keuken. Die is open, fris, lekker strak en uitnodigend dankzij het keukeneiland met uitsparing voor krukjes. Van het aperitief wals je naar de ruime eetkamer voor het diner. Zelfs om een echt walske te placeren is er plek genoeg. Hier zijn opties!

Tot in de kleinste details

De stijl van het appartement ademt vroeger en nu tegelijkertijd uit. De authentieke deuren, vloeren, de vensterbank… hier hangt een verhaal. En dat verhaal werd door de vorige eigenaars stijlvol herschreven. Alles kreeg in 2016 een update. Ze gingen daarbij all the way. Niet alleen bij de basis maar ook bij de afwerking werden de puntjes met een straffe pen op de i gezet.

De lichtschakelaars, een perfect afgewerkt en stijlvol vensterbankje in de slaapkamer, de plintjes… elk detail klopt. Zelfs de muren hoef je niet te herschilderen. Het enige wat jij hoeft te doen is dus inpakken en weer uitpakken. I like to move it, move it… you get the point.

Ook de slaapkamers moesten eraan geloven. Zij zitten in een nieuw kleedje en zijn plaatjes. Heb je genoeg met 1 slaapkamer? Dan kun je de andere als dressing gebruiken. Het leven mag gewoon makkelijk zijn hè. In de badkamer is dat niet anders. Daar is een aansluiting voor je wasmachine. Laat maar lekker draaien. Even moe gedraaid? Dan neem je even een pauze of een powernapje op je zonnige terrasje.

Bergen geluk

Op 92 m2 kun je al heel wat spullen kwijt, maar wie heeft er geen rommel die het daglicht niet hoeft te zien? Per appartement is er een private kelderberging voorzien. Je stalen ros kan in de fietsenberging en als je ook nog een auto veilig en beschermd wilt ‘stockeren’ dan kun je in het gebouw nog een parkeerplaats aankopen voor €15.000. Je hebt hier alles bij de hand. Zelfs al woon je op de 10de verdieping, ver hoef jij niet te gaan: de lift brengt jou in no time op je bestemming.

Een groot en hoog gebouw als dit vraagt natuurlijk wel wat onderhoud. Maar, goed nieuws alweer, de grootste kosten zijn recent nog gemaakt. Chanceke!

Zit jij graag in knusse, stijlvolle en hoge regionen? Laat het ons weten via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

stookolie cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

92m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2016

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

260 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Kruishofstraat 146 2020 Antwerpen

Kruishofstraat 146 2020 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)