verkocht

Antwerpen

1120m²

22 slaapkamers

verkocht

1120m²

huis

Je wenst te investeren in een prachtig gebouw op een zeer gewilde locatie in Antwerpen? Je hebt geen zin in mede-eigedom en vindt authentieke elementen een pluspunt? Dan kunnen we je dit pand met 12 appartementen aanbieden in de Tentoonstellingswijk in Antwerpen. 

Uniek in zijn soort. 

Investeerders zullen weten dat type van gebouwen nog maar zelden te vinden is zijn totaliteit. Dit maakt dit pand dan ook uniek in zijn soort. De huiige eigenaar heeft alle lopende huurcontracten reeds opgezegd, zodat het pand volledig leegkomt binnen enkele maanden. Dit geeft de nieuwe eigenaar de kans om ineens alles naar zijn zin te organiseren en de huurprijzen zelf te bepalen. 

10 kopiën, 2 gelijkvloerse appartementen en 4 garages

Op de 5 verdiepingen zijn er telkens 2 appartementen per verdieping (10 in totaal dus) van 93m² met 2 slaapkamers. Op het gelijkvloers is er een gelijkaardig appartement maar dan met een prachtige tuin. Daarnaast is er een kleiner appartement met koertje (vroeger was dit de concïergewoning). Daarnaast is er nog een doorrit naar de achtergelegen garages. Hier heb je dan weer verschillende mogelijkheden om fietsenberging te voorzien. Elk appartement beschikt ook nog over een handige bergkelder. 

Onmiddellijk te verhuren. Enkele zaken te verbeteren. 

De appartementen zijn onmiddellijk terug verhuurbaar, al kan het gebouw enkele verbeteringen gebruiken waardoor je de komende jaren met een gerust gemoed kan verhuren. Zo zou het dak nog dienen geïsoleerd te worden en de lift aangepast aan de huidige wetgeving. Hier zijn reeds berekeningen voorhanden. Contacteer ons gerust op info@ugly.be voor meer informatie betreffende dit pand!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

1120m²

Aantal slaapkamers:

22

Aantal badkamers:

12

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Keuken:

geïnstalleerd

Tuin:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, niet conform

EPC:

kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Camille Huysmanslaan 66 2020 Antwerpen

Camille Huysmanslaan 66 2020 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)