verkocht

Antwerpen

185m²

5 slaapkamers

verkocht

185m²

huis

Prachtig pand met 5 slaapkamers, Zénobe Grammestraat 11, Antwerpen
Stijlvolle, ruime woning met veel luxe vlakbij Groen Kwartier

Hou je van koffie en brengt de geur van vijgen jou helemaal in zuiderse sferen? Dan is deze ruime en stijlvolle woning vlakbij het Groen Kwartier helemaal iets voor jou. Een woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers én een tuin… Really?!

Walhalla voor coffee lovers

Wat een charmant pand! Van zodra je binnenkomt word je overdonderd door prachtige parket- en tegelvloeren en authentieke elementen zoals fijne en mooi afgewerkte moluren. Je eerste indruk zal er knal op zitten. You will love it!
De woning is volledig afgewerkt met de meest fantastische en hoogwaardige materialen. Dit pand straalt klasse uit. De prachtige keuken met eetplaats baadt in het natuurlijk daglicht door een moderne lichtkoepel en is hyper-geïnstalleerd. Dat mag je vrij letterlijk nemen… Het gaat hier niet zozeer over het waanzinnige gasvuur en de gigantische oven, maar wel over de ingebouwde koffiemachine! Barista worden staat voortaan bovenaan jouw prioriteitenlijstje, als je dat al niet bent, natuurlijk!

Aperitieven onder de vijgenboom

Vanuit de keuken heb je toegang tot een fijne tuin. Eentje waar je ’s morgens bij ’t ontbijt van je koffie kan genieten op het zonovergoten terras. En waar je de meest zalige maaltijden op een zonnige tuintafel tovert, want jij beschikt over een geïnstalleerde buitenkeuken! Echt waar!
In de tuin hoef je trouwens maar even diep adem te halen om de geur van Toscane te ruiken. Jullie aperitieven hier immers met een lekker glas Italiaanse prosecco onder de heerlijke vijgenboom achterin de tuin. Maar je kan hier ook genieten als God in Frankrijk, als je dat liever doet.

Winterse gezelligheid

In deze woning baad je in het natuurlijk daglicht, maar ook op donkere winterdagen is het hier zalig vertoeven. Dan nestel je je heerlijk voor één van de twee (ja, twee!) ingemaakte gashaarden of in het ligbad in de badkamer. Hoe lang je daar blijft liggen, kies je trouwens helemaal zelf, want je andere gezinsleden kunnen intussen gewoon terecht in de àndere badkamer, met inloopdouche.
Plaatsgebrek is ondenkbaar in deze fantastische woning, want in dit pand zijn er maar liefst 5 slaapkamers. Alle kamers zijn verzorgd, mooi en ruim en de meeste beschikken ook over superhandige ingemaakte kasten. Verduisteren doe je ’s nachts met rolluiken. Opbergruimte voor al je spullen is er meer dan genoeg en mocht je echt aan verzamelwoede lijden, dan kan je nog altijd terecht in de grote kelder.

Heerlijk wonen tussen Groen Kwartier en Zurenborg

Het pand ligt in een gezellige straat met eenrichtingsverkeer, vlak bij het Groen Kwartier. Die wijk staat niet alleen bekend omwille van de kookkunsten van Nick Bril in The Jane, maar ook omwille van het Pakt, een smeltkroes van creatieve en innovatieve Antwerpse ondernemers. Om af te wisselen kan je natuurlijk ook nog genieten van alle terrassen en horecazaken aan Zurenborg, want ook die wijk ligt vlakbij.
Met de auto geraak je vlot bij alle invalswegen, maar sportievere exemplaren nemen gewoon de fiets naar Berchem station. Hippe vogels verplaatsen zich hier dan weer gezwind met de elektrische deelstep, of dat nu naar je werk is, naar de fitness of naar het zwembad van Groenenhoek. De enige stress die je hier kan hebben gaat dus over welk vervoersmiddel je zal kiezen.

Dit pand met je eigen ogen bewonderen? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be

 

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

huis

Verwarming:

gas cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

185m²

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Tuin:

Ja

Terras:

40

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

337 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Zenobe Grammestraat 11 2018 Antwerpen

Zenobe Grammestraat 11 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)