verkocht

Antwerpen

98m²

2 slaapkamers

verkocht

98m²

appartement

Gerenoveerd, ruim en gezellig tweeslaapkamerappartement in fancy buurt

De locatie? Die staat op punt. Vlak bij het Mediaplein, het Centraal Station én het centrum. De ruimtes? Die zijn gerenoveerd, stijlvol en groot. De kosten? Die liggen laag want energiezuinig is hier het codewoord. En de buren? Die zijn supersympathiek.


Het EPC zit mee

Als er iets is waar dit appartement op de 2de verdieping mee kan uitpakken dan is het wel de EPC-score. Met z’n luttele 98 heb je een A-label te pakken. Wij vertellen even hoe dat komt. Het dak werd 4 jaar geleden geïsoleerd en het gebouw zelf werd 8 jaar geleden volledig gerenoveerd. Nieuwe leidingen, meters, en veel isolatie waren daar natuurlijk onderdeel van. De condensatieketel van 3 jaar oud past perfect in dit zuinige plaatje.

Het resultaat is een lage energiefactuur, maar ook lage gemeenschappelijke kosten. 40 euro voor het verbruik van de gemeenschappelijke ruimtes, het water en de blokverzekering. Die renovatie krijgt trouwens nog een staartje. De voorgevel ondergaat ook nog een kleine opfrisbeurt en dat gebeurt allemaal op kosten van de huidige eigenaars. Jij stapt dus een perfect plaatje binnen zonder zorgen.


Klein gebouw, grote ruimtes

Het spreekwoord beter een goeie buur dan een verre vriend lijkt hier te zijn ontstaan. In de 2 andere appartementen wonen buren bij wie je reservesleutel in goede handen is en die je dat oh zo nodige eitje met veel plezier uitlenen. Een babbeltje in de gang of, waarom niet, bij een glaasje wijn doen je gelijk thuiskomen.

Dat thuiskomen doe je natuurlijk ook op je eigen verdieping. Achter de inkomdeur zit 98 m2 comfort en gezelligheid verscholen. De warmte van de tiptop parketvloer loopt door naar stijlvolle tegels in de keuken en natuurstenen wellnesstegeltjes in de badkamer. Het handige badkamermeubel, het moderne ligbad met douche en douchescherm brengen je ’s morgens in de juiste stemming. Vrolijkheid alom want je ontbijt preppen doe je vervolgens in de volledig geïnstalleerde en classy keuken.

Rise ’n shine was je natuurlijk al toen de wekker ging want slapen doe je hier aan de achterkant van het gebouw en dat betekent hier pure rust. En dan met een koffietje in de hand tussen de gebouwen door kijken naar hoe de stad ontwaakt. Het leven wandelt hier elke dag zacht binnen.


Bergen berging

In de inkomhal word je verwelkomd door ingemaakte kasten en da’s altijd goed nieuws voor de ordeliefhebbers onder ons. Nog meer om voor te juichen want naast de keuken, die trouwens ook keiveel kasten telt, heb je nog meer bergruimte. Een kamertje waar je naast de condensatieketel je wasmachine en droogkast installeert en een voorraad aperitiefhapjes, om maar iets te zeggen, kunt stockeren.

Onderaan het gebouw bevinden zich garages en een fietsenberging waar jouw stalen ros altijd een veilige plek vindt. Met die fiets sta je voor je het weet in het centrum, op de Dageraadplaats of in een van de leuke Borgerhoutse resto’s en bars. Naar de supermarkt gaan, eerst nog even kiezen tussen Lidl of Delhaize, doe je al wandelend. Wil je snel de stad uit? Dan duik je het Centraal Station binnen en ben je een beetje op reis voor je het goed en wel beseft.

Ben jij verknocht aan het bruisende stadsleven maar val je ook voor warme, huiselijke rust? Vertel het ons via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

98m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2013

Algemene indeling

Parkeerplaatsen:

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

98 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Van Immerseelstraat 51 2018 Antwerpen

Van Immerseelstraat 51 2018 Antwerpen

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)